Două tinere românce, bătute și jefuite în Italia. Infractorii au fugit cu un iPhone ce aparținea unei dintre victime

Două tinere românce, în vârstă de 27 și 19 ani, au fost atacate, bătute și jefuite în noaptea de miercuri spre joi, 23 martie 2023, pe Viale Vittorio Veneto, în zona Porta Venezia din Milano, regiunea Lombardia.

Potrivit declarațiilor făcute de victime în fața Carabinierilor, informează Milano Today, cele două fete au fost surprinse de un grup de patru bărbați, descriși ca fiind de origine nord-africană, în jurul orei 3:00 dimineața, în timp ce se plimbau cu bicicletele, una lângă cealaltă.

Agresorii le-au doborât de pe biciclete și le-au lovit cu pumnii în stomac, apoi au smuls telefonul mobil, un iPhone, de la tânăra de 27 de ani și au fugit de la locul faptei.

Victimele au fost ajutate de agenții de poliție, care au intervenit la scurt timp la fața locului după ce au fost alertați de un martor ocular. În ciuda incidentului traumatizant, fetele nu au avut nevoie de spitalizare, mai precizează sursa citată.

Cei patru agresori au reușit să fugă însă și până în prezent nu au fost identificați sau prinși. Poliția continuă investigațiile pentru a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest act de violență și furt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI