Dragostea nu are vârstă. O femeie de 80 de ani și-a găsit marea iubire în brațele unui bărbat cu 54 de ani mai tânăr ca ea

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a uimit întreaga lume cu mesajul său emoționant adresat soției, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viață. Deși între ei este o diferență de 54 de ani, el o numește drept „păpușa” și „regina” lui.

Gary Hardwick avea numai 17 ani când s-a căsătorit cu Almeda, care pe atunci avea 71 de ani. Cei doi s-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii și căsătoria a avut loc la numai câteva săptămâni mai târziu.

Deși primesc nenumărate jigniri pe rețelele de socializare și relația lor este una controversată, se pare că pasiunea lor continuă să crească, menționează Daily Mail.

photo_2023-10-03_17-57-09
Sursa foto: Daily mail

Tânărul a publicat recent pe Instagram un mesaj emoționant dedicat soției sale la împlinirea celor 80 de ani de viață:

„La mulți ani celei mai uimitoare soții din lume! Astăzi nu este doar ziua ta, ci, cel mai important, astăzi este despre sărbătoririi nașterii unei femei atât de minunate și adevărate, cu o inimă de aur!”, a transmis tânărul soț.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a mai adăugat:

„Sunt cel mai norocos soț pentru că în fiecare zi mă trezesc lângă tine. Mă faci cel mai fericit bărbat și vreau să te fac mereu cea mai fericită femeie.

Tu meriți lumea la picioare și până la ultima mea suflare voi munci din greu să-ți ofer asta. Cele mai fericite momente ale mele sunt momentele pe care le petrec cu tine. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere azi și sper să te bucuri de toate surprizele, iubirea mea!

Ești cu adevărat dragostea vieții mele și te iubesc cu fiecare bătaie a inimii. Astăzi o sărbătoresc pe regina mea. La mulți ani Babydoll!”

Femeia a spus mereu că soțul ei, deși mai tânăr cu 54 de ani, este foarte matur pentru vârsta lui.

Într-un videoclip pe Tik Tok, care între timp a fost eliminat, bărbatul a povestit:

„Prima oară când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență uimitoare. Era o conexiune atât de profundă acolo. Este o iubită minunată!”

Din nefericire, mulți oameni nu sunt de acord cu relația lor, printre care și fiul femeii, care nu a mai vorbit cu mama sa din ziua în care aceasta l-a cunoscut pe Gary.