Drama soților români care muncesc în Italia pentru a-și construi casa mult visată. Hoții le-au spart locuința din România

Gina și soțul ei muncesc de 17 ani în Italia pentru a-și construi casa mult visată în localitatea natală din România, comuna Barcea din județul Galați.

Visul lor s-a transformat într-un coșmar însă, după ce au aflat că hoții le-au spart casa și le-au furat bunuri în valoare de 20.000 de euro. Cei care au dat lovitura încă nu au fost prinși.

Gina a povestit la emisiunea Acces Direct de la Antena Stars cum fratele ei a descoperit că le lipsesc obiecte din casă și cum s-a întors în România pentru a afla ce s-a întâmplat.

gina-barcea-galati
Gina și soțul ei, la emisiunea Acces Direct.

„Pe 18 martie fratele meu s-a dus la noi să ne taie via și s-a uitat pe geam ca să vadă, așa, ca fapt divers, să vadă mobila (…) și a sesizat că lipsea chiuveta și aragazul.

M-a sunat apoi cu apel video să confirm dacă sunt sigură că am avut astea. În același timp îmi lipsea și frigiderul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Am văzut geamul spart la baie și mânerele erau forțate. Nu știm când s-a întâmplat asta, nici poliția nu știe”, a povestit Gina.

Imediat după ce a aflat despre jaf, Gina și soțul ei s-au întors în țară pentru a depune plângere la Poliție.

„Ne-am hotărât pe 19 martie să plecăm în țară, am plecat pe 19, luni dimineață (20 martie – n.r.) la 07:00-08:00 eram la Barcea, de unde suntem noi, și am văzut ușile forțate (…)

Am chemat Poliția, apoi Poliția a chemat domnii care ne-au pus ușile și geamurile ca să facă într-un fel sau altul să intrăm și apoi am intrat în fiecare încăpere în parte și ne-am crucit”, a mai povestit Gina.

Cei doi soți au făcut ulterior un calcul și au constatat că paguba estimată se ridică undeva la 20.000 de euro. „Lipsea până și cabina de duș”, a mai spus femeia la Acces Direct.

Căsătoriți de 25 de ani, Gina și soțul ei au trei copii, s-a mai precizat în timpul emisiunii, doi dintre ei fiind născuți în România, iar cel de-al treilea în Italia.

Înregistrarea emisiunii poate fi văzută de doritori pe site-ul spynews.ro, accesând acest link.