Drama unei familii de români care s-a întors din străinătate. Ambii soți s-au sinucis

Povestea familiei Moț din Sebiș, județul Arad, este una deosebit de tragică. În urmă cu 7 ani s-a sinucis soțul, iar zilele trecute l-a urmat și soția. Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, a decis să-și pună capăt vieții în baie, unde a fost găsită de fiul său, relatează Special Arad.

Totul a început în urmă cu aproximativ 10 ani, când soții Moț, împreună cu fiul lor minor, au decis să se întoarcă definitiv acasă din Spania. Și-au construit o casă și părea că viitorul le surâde, când soțul a suferit un infarct.

Bărbatul a supraviețuit, dar „după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, au povestit apropiații familiei.

După ce soțul său s-a sinucis, Geta a suferit o depresie și prima tentativă de a părăsi și ea această lume a avut-o deja cu ceva timp în urmă. A fost salvată la timp și în ultima perioadă părea că totul este mai bine.

Depresia, monstrul care i-a învăluit mintea, nu i-a lăsat însă nicio șansă de a se reabilita din punct de vedere emoțional.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Miercuri, 15 martie, fiul său avea s-o găsească fără viață în baia locuinței, după ce cu 7 ani în urmă, tot el l-a găsit pe tatăl său mort în garaj.

Personalul sanitar sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Geta Florica Moț. Femeia s-a stins din viață după ce a luptat ani de zile cu o depresie severă, pe care nu a tratat-o la timp.

Distribuie acest articol