Drama unei mame românce din Italia, hărțuită pe Facebook după ce băiatul ei a snopit în bătaie un bătrân din România

În urmă cu câteva zile, cazul unui bătrân bătut în Brașov cu bestialitate de către doi tineri a contrariat o țară întreagă. Bărbatul lovit de tineri a ajuns la spital în stare gravă, iar acum se află în afara oricărui pericol. Cei doi tineri au fost identificați rapid de către polițiști și au arestați preventiv pentru 30 de zile.

Bătrânul bătut cu bestialitate de cei doi tineri din Brașov

Tinerii se numesc Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin și, potrivit primelor declarații ale bătrânului, acesta a lucrat la ei și le-a cerut banii pentru munca prestată.

Mircea Mihai Constantin și Ceplinsche Adrian

 

Paginile de socializare ale celor doi s-au umplut cu mesaje ale oamenilor indignați și contrariați de fapta lor. Printre persoanele care au primit mesaje se află şi mama lui Mircea Mihai.

Femeia trăiește și muncește în Italia, în primă fază a încercat să explice că educaţia ei nu a dat roade, au urmat apoi texte în care îi jigneşte pe cei care i-au trimis mesaje. Luni seara a scris un mesaj pe Facebook: „Vă mulțumesc tuturor celor care ați aruncat cu noroi la adresa mea. V-ați bucurat de necazul meu, o mamă care încearcă să își salveze copilul, să-i ridice moralul pentru a nu-l vedea distrus. E drept că a greșit, cum fac adolescenții care fac de capul lor, fără să asculte părinții. Dragii mei, care mă cunosc de o viață, am fost o mamă eroină chiar și educația am știut cum să o aplic, dar de la o vârstă rolul meu în educație nu a dat roade, drept care s-a ajuns aici.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apoi a continuat: „Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiitori de carte! Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

„Analfabet înseamnă să nu ştii să scrii şi să citeşti. Eu văd aici că toţi ştiu să scrie. Mai terminaţi cu victimizarea asta că nu e cazul. Ar trebui să ţineţi capul plecat”, i-a răspuns în scris imediat o persoană.

Atacul a avut loc sâmbătă noaptea la ora 2:40 într-un pasaj din Centrul Braşovului. Bătaia, de o violenţă extremă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum bătrânul este lovit cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a feţei şi apoi se prăbuşeşte pe scări. Este lovit în continuare, chiar dacă este inconştient. Cei doi agresori au fost reţinuţi imediat şi arestaţi pentru 30 de zile. Declaraţiile lor se contrazic. Dacă victima spune că unul dintre agresori îi datora o sumă de bani, cei doi nu recunosc nimic. Tânărul de 23 de ani era barman, iar cel de 18 ani era muncitor necalificat. „Suspecţii nu au antecende penale. Unul dintre ei a declarat să era băut şi nu îşi aduce aminte nimic, iar celălalt spune că bătrânul le-a făcut observaţie în timp ce stăteau în faţa pasajului şi de aici a început totul”, a declarat pentru Adevărul, Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Sursa foto reprezentativă: BZB

Distribuie acest articol