Drama unui român care a muncit în Italia până s-a îmbolnăvit. Apel la unitate și speranță

Un apel emoționant pentru solidaritate și ajutor a fost lansat de pagina „Vreau Consulat la Padova” în numele lui Dragomir Laurențiu, un bărbat român în vârstă de 50 de ani, fost angajat în industria metal-mecanică din regiunea Veneto.

Laurențiu, care considera Italia a doua sa casă, locuiește la Treviso și se confruntă acum cu o provocare uriașă. El a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară și devastatoare – atrofie cerebeloasă combinată cu parkinson, o afecțiune care nu are leac și care i-a marcat profund viața.

Boala i-a afectat grav vorbirea și mobilitatea, transformând fiecare mișcare și cuvânt într-o luptă continuă. Această situație dificilă este resimțită nu doar de Laurențiu, ci și de familia sa, care se confruntă cu probleme emoționale și financiare severe.

Contactat de noi telefonic ne-a confirmat aceste dificultăți cu care se confruntă. Venit în Italia pentru a asigura un viitor mai bun familiei sale, și-a lăsat în țară soția și fetița, acum în vârstă de 10 anișori.

În momentul în care s-a îmbolnăvit soția și fetița au venit în Italia, alături de el, pentru a-l îngriji și a-i fi aproape.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Orice zi e o luptă pentru Laurențiu, bărbat tânăr, dar care nu mai poate mișca un deget pentru a-și susține familia. Cheltuielile sunt mari, iar el are nevoie continuă de tratamente, terapii și echipamente speciale.

În acest context, se face un apel către comunitate pentru a-i oferi românului nostru orice fel de ajutor posibil – fie că este vorba de suport financiar, moral sau o simplă încurajare. Orice ajutor, mare sau mic, este un pas spre lumină în întunericul cu care se confruntă familia Dragomir.

Orice contribuție este esențială și poate face o diferență semnificativă în viața lui Laurențiu. Pentru cei care doresc să-i ofere sprijin, se pune la dispoziție următorul cont bancar:

Titular cont: DRAGOMIR LAURENTIU, Iban: IT9100200862100000105341996 și un număr de telefon pentru detalii suplimentare: 0039/3494647647.

Să ne unim forțele și să aducem speranță în viața acestui român, să-i oferim puterea să meargă mai departe și să simtă că nu este singur în această luptă. Împreună, putem face minuni!