Drama unui român care a muncit în Italia până s-a îmbolnăvit. Apel la unitate și speranță

Un apel emoționant pentru solidaritate și ajutor a fost lansat de pagina „Vreau Consulat la Padova” în numele lui Dragomir Laurențiu, un bărbat român în vârstă de 50 de ani, fost angajat în industria metal-mecanică din regiunea Veneto.

Laurențiu, care considera Italia a doua sa casă, locuiește la Treviso și se confruntă acum cu o provocare uriașă.

El a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară și devastatoare – atrofie cerebeloasă combinată cu parkinson, o afecțiune care nu are leac și care i-a marcat profund viața.

Boala i-a afectat grav vorbirea și mobilitatea, transformând fiecare mișcare și cuvânt într-o luptă continuă.

Această situație dificilă este resimțită nu doar de Laurențiu, ci și de familia sa, care se confruntă cu probleme emoționale și financiare severe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Contactat de noi telefonic ne-a confirmat aceste dificultăți cu care se confruntă. Venit în Italia pentru a asigura un viitor mai bun familiei sale, și-a lăsat în țară soția și fetița, acum în vârstă de 10 anișori.

În momentul în care s-a îmbolnăvit, soția și fetița au venit în Italia, alături de el, pentru a-l îngriji și a-i fi aproape.

Orice zi e o luptă pentru Laurențiu, bărbat tânăr, dar care nu mai poate mișca un deget pentru a-și susține familia. Cheltuielile sunt mari, iar el are nevoie continuă de tratamente, terapii și echipamente speciale.

În acest context, se face un apel către comunitate pentru a-i oferi românului nostru orice fel de ajutor posibil – fie că este vorba de suport financiar, moral sau o simplă încurajare.

Orice ajutor, mare sau mic, este un pas spre lumină în întunericul cu care se confruntă familia Dragomir.

Orice contribuție este esențială și poate face o diferență semnificativă în viața lui Laurențiu. Pentru cei care doresc să-i ofere sprijin, se pune la dispoziție următorul cont bancar:

Titular cont: DRAGOMIR LAURENTIU, Iban: IT9100200862100000105341996 și un număr de telefon pentru detalii suplimentare: 0039/3494647647.

Să ne unim forțele și să aducem speranță în viața acestui român, să-i oferim puterea să meargă mai departe și să simtă că nu este singur în această luptă. Împreună, putem face minuni!