Dramatica poveste a unei tinere a cărei mamă a plecat în Italia când avea 6 ani. „Și-a găsit pe cineva acolo”

Popularul show de televiziune „Chefi la Cuțite” a oferit telespectatorilor de-a lungul timpului nu doar o serie de delicii culinare, ci și povești emoționante de viață.

Gabriela Mariana Țugui și-a deschis sufletul în fața camerelor, relatând experiența sa de viață care a marcat-o profund.

Originară din Bacău și mamă a doi copii, Gabriela Țugui, în vârstă de 23 de ani, a oferit o perspectivă dureroasă asupra copilăriei ei.

img-11-scaled

La vârsta de numai 6 ani, ea a fost abandonată de mamă, care a plecat în Italia pentru a scăpa de un mariaj de coșmar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Copilă fiind, a văzut cum mama era maltratată de tată. Femeia a decis să pună capăt acestei suferințe și să plece în străinătate, dar apoi nu a mai dat niciun semn de viață.

„Viața mea m-a făcut cumva așa, am căutat întotdeauna dragostea. Eu am fost adoptată de diferite familii, părinții mei m-au lăsat la 6 ani, mai am un frate… Au fost circumstanțe, așa a fost să fie.

Mama a plecat în Italia la muncă când aveam șase ani, fratele meu avea trei. Și-a găsit acolo pe cineva și ne-a părăsit. A fost alegerea ei. Nu avea nici viață bună cu tata. Fiind alcolist, mai consuma băuturi și mama a fost abuzată. Tatăl meu era foarte violent.

Apoi tata ne-a părăsit și am rămas cu bunicul din partea mamei. Am rămas a nimănui, bunicul nu prea se ocupa de noi, consuma mult alcool și ne bătea, erau momente când stăteam nemâncați. Stăteam pe stradă, nu aveam ce mânca, stăteam nopțile pe stradă sau cerșeam”, a mărturisit Gabriela conform Antena 1.

„Din 2007 până 2013 am stat cu fratele meu la o familie, doamna asistent maternal, pentru care am cuvinte de laudă, până când s-a îmbolnăvit.

Apoi am mers la bunica, unde a urmat un calvar. Singura parte pe care aș vrea să o șterg din mintea mea. Nu m-a dat la liceu, mă ținea acasă să fac treabă, am fugit de la ea.

Acum sunt împreună cu soțul meu de 5 ani. E un bărbat pe care multe femei și-l doresc. Îmi vine să plâng pentru că sunt căsătorită cu el, mă iubește, e un om cum greu mai găsești. Nu cred că îl merit, îi zic că e prea bun pentru mine. Avem doi băieței, îi ador”, a mai completat fata, emoționată.

„Chefi la Cuțite” a devenit mai mult decât un simplu concurs culinar. A devenit un loc unde oamenii își pot împărtăși poveștile de viață, oferind astfel și o platformă pentru sensibilizarea publicului față de problemele cu care se confruntă unii membri ai societății, cum ar fi abandonul, abuzul și munca excesivă.

Cu aceste povești de viață impresionante, show-ul aduce o dimensiune umană care ne amintește că în spatele fiecărui concurent se află o poveste, o luptă, un vis.