Durere imensă pentru un român din străinătate. Părinții lui s-au sinucis aruncându-se de la etajul 7

Un român care lucrează în Belgia, la Bruxelles, trăiește în aceste zile drama vieții sale. Părinții săi, în vârstă de 89 de ani fiecare, s-au aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București. În buzunarul tatălui, polițiștii au găsit un bilet de adio în care scria că el și soția sa nu mai vor să fie o povară pentru copilul lor.

Cei doi soți au sărit de la fereastra ghenei de gunoi aflată pe palier. Un prieten apropiat familiei, ar fi declarat că ambii sufereau de mai multe afecțiuni medicale și erau îngrijiți de o femeie care în momentul tragediei era plecată la cumpărături.

Poliția a fost sesizată, vineri, 23 septembrie, în jurul orei 12:10, că un bărbat și o femeie s-au aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 2

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști, dar a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Locul tragediei

Bărbatul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 al blocului în care locuiau a fost secretar de stat în guvernul Văcăroiu, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. El a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.