Elena, moartă în Italia cu o rană în zona gâtului. Polițiștii sunt pe urmele celui care i-a luat viața

O moarte atroce a pus capăt vieții unei femei de numai 31 de ani, Elena Raluca Șerban, care a fost găsită duminică, 18 aprilie, moartă în baia unui apartament din Aosta, în nordul Italiei. Medicul legist a declarat că victima a fost lovită o singură dată, în zona gâtului, cu un cuțit. O lovitură fatală provocată de o persoană care acum este căutată de autorități, informează Lucca in Diretta.

Moartea, conform rezultatului examinării externe a trupului neînsuflețit, a avut loc sâmbătă, 17 aprilie, cel mai probabil în cursul după-amiezii. Momentul exact decesului, împreună cu alte aspecte utile investigațiilor, nu poate fi stabilit decât prin autopsie. Aparent, corpul nu prezintă alte semne evidente de violență, doar rana profundă de la gât, pe care este exclus că victima și-ar fi provocat-o de una singură. Elena a fost ucisă.

Femeia română era rezidentă la Lucca, în Toscana, dar se mutase la Aosta de aproximativ 3 săptămâni, într-un apartament de pe Via dei Partigiani. La Lucca au rămas sora sa, Alexandra și mama Mariana, care trăiesc în Italia de mult timp. Tocmai Alexandra a fost cea care a anunțat poliția prin telefon când, după mai bine de 24 de ore, nu reușea să intre în contact cu Elena. Aceasta nu răspundea la mesaje, la apelurile telefonice repetate și nu era online pe rețelele de socializare. Nimeni nu se aștepta însă la un final atât de dramatic.

Pompierii au trebuit să intre în apartament forțând o fereastră. Corpul femeii, o tânără foarte frumoasă și plină de viață, a fost găsit pe pavimentul băii.

Anchetatorii au început imediat investigațiile cu declarațiile vecinilor care au spus că nu au observat nimic ciudat, nu au auzit niciun zgomot suspect. Sunt examinate imaginile camerelor de supraveghere instalate în unele puncte din apropierea adresei respective și care – speră anchetatorii – ar fi putut surprinde o mișcare sau o persoană suspectă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vestea morții Elenei Șerban s-a răspândit rapid printre prietenii și cunoștințele din Lucca, provocând durere și tristețe pentru moartea unei fete atât de tinere și de frumoase.