Emil, mort în Italia după ce s-a izbit cu mașina de un copac. A suferit un infarct la volan înainte de accident

Un bărbat de naționalitate română, rezident de mult timp în localitatea Villanterio din provincia italiană Pavia (Lombardia), a murit în seara zilei de marți, 27 decembrie 2022, după ce s-a izbit cu autoutilitara pe care o conducea de un copac.

Mașina pe care bărbatul român o conducea. Foto: laprovinciapavese.it

Conaționalul nostru, care se numea Emil Dan și avea 67 de ani, ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan și a pierdut controlul mașinii când a ajuns la un sens giratoriu, relatează publicația locală La Provincia Pavese.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00 de ieri seară, pe fosta Stradă Statală 412, pe teritoriul localității Villanterio.

Emil Dan, 67 de ani, mort în urma unui infarct suferit la volan. Foto: Facebook

Emil se întorcea de la muncă la acea oră când, din motive încă în curs de investigare, a ieșit cu mașina de pe carosabil, într-un sens giratoriu, și s-a izbit de un copac.

Alți șoferi au oprit imediat pentru a-i oferi primul ajutor și au chemat o ambulanță la fața locului, iar paramedicii l-au scos pe șoferul român din mașina Peugeot Ranch la volanul căreia se afla, dar nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul acestuia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Martorii au declarat că impactul cu copacul nu a fost unul foarte violent, iar polițiștii nu au găsit urme de frânare pe asfalt, ceea ce indică faptul că Emil ar fi suferit un infarct la volan și, probabil, aceasta a fost și cauza decesului.

Originar din comuna Poiana Mare, județul Dolj, compatriotul nostru este plâns acum de fii săi, care se pare că locuiesc și ei în Italia, conform paginilor acestora de Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească în pace și odihnă, tati, nu te voi uita niciodată”, a scris Adi pe rețeaua de socializare menționată mai sus.

„A murit tati aseară, a făcut infarct la volan în timp ce conducea”, a adăugat el într-un comentariu, întrebat de o verișoară despre ce s-a întâmplat cu tatăl său.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata”, a scris și Dorin pe pagina sa de Facebook.

Nenumărate comentarii cu condoleanțe și încurajări au apărut ulterior la postările celor doi fii ai lui Emil.