Emilia, mamă în Italia pentru prima dată la 52 de ani. „Mi-am dorit foarte mult un copil”

Emilia, o femeie de 52 de ani, rezidentă la Castellammare di Stabia, lângă Napoli, a trăit momente de neuitat după ce a devenit mamă, un vis pe care îl credea de mult pierdut.

La doar câteva zile după o naștere complicată, ea și fiica nou-născută se pregătesc să fie externate din spital, relatează La Repubblica.

„Mi-am dorit foarte mult un copil, de ani de zile și când am aflat că sunt însărcinată, nu mi-a venit să cred. Am trecut printr-o naștere dificilă și au fost momente în decembrie când am crezut că voi pierde totul”, a povestit Emilia, emoționată de experiența prin care a trecut.

Ea a aflat că este însărcinată de 2 iulie 2023, după un control de rutină.

În ciuda provocărilor și a unei sarcini neașteptate după mai mult de un deceniu de încercări și dezamăgiri, ea și echipa medicală au reușit să depășească toate obstacolele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nașterea a avut loc pe 26 ianuarie, la 34 de săptămâni, când medicii au decis că nu mai pot aștepta. Bebelușul, o fetiță care cântărea doar 2,2 kilograme la naștere, a fost îngrijită în secția de Terapie Intensivă de către primarul Roberto Cinelli și echipa sa:

„Acum sunt bine. Au avut unele complicații, dar le-am depășit. A fost un efort de echipă”, a explicat medicul primar Esposito, subliniind succesul intervenției.

Emilia, care în curând va împlini 53 de ani, își exprimă recunoștința profundă față de echipa de ginecologi și față de medicul Eutalia Esposito de la spitalul din Castellammare di Stabia, care au jucat un rol crucial în siguranța și succesul nașterii.