Ziua Națională a României sărbătorită în Sardinia cu invitați de excepție – eveniment online

În fiecare an, cu ocazia sărbătorii de la 1 decembrie, comunitatea românească din Sardinia, împreună cu FILCAMS Cgil, a organizat diverse evenimente dedicate Zilei Naționale a României.

În ultimii doi ani s-a alăturat acestor inițiative și un grup de tineri extraordinari din România, care a dorit să sărbătorească Ziua Națională alături de comunitatea românească din Sardinia. Este vorba despre grupul folcloric „Doina Chioarului”, dar și de interpreți și artiști din zona Maramureșului.

Sardinia – 2019

Acești oameni minunați au reușit să-i facă pe români să se simtă ACASĂ, aducând cu ei o părticică din România prin port, cânt, joc și voie bună. În acest an, foarte dificil pentru toată lumea, știind că mulți români nu vor reuși să ajungă în țară pentru sărbătorile de iarnă, tinerii din grupul folk s-au organizat și, cu ajutorul sindicatului Filcams-CGIL SARDINIA, al Ebincolf (instituție bilaterală) și Ce.Mu. (Centru Multiservizi Filcams CGIL), au organizat un spectacol online gratuit pentru întreaga comunitate românească din toată Italia!

Sardini – 2019

Spectacolul va avea loc pe 1 decembrie, la ora 17.00 și trebuie doar să dați clic pe linkul pe care îl veți găsi mai jos pentru a-i putea urmări pe acești tineri minunați! LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI, ROMÂNI DE PRETUTINDENI! https://www.ce-mu.it/formazione/festanazionaleromania/.

Distribuie acest articol