Explozie în Italia, într-o casă în care locuiau doi români. Soba din camera lor era defectă

Un incident grav a avut loc duminică, 3 decembrie, în centrul orașului Olbia din Sardinia, unde o explozie într-un apartament a provocarea rănirea a trei persoane.

Conform pompierilor și carabinierilor din Olbia, cauza exploziei pare a fi o scurgere de gaz într-un apartament în care locuiau doi cetățeni români, pe via Antonelli.

Conaționalii noștri au fost transportați la spital, informează Gallura Oggi.

În cadrul investigațiilor, forțele de ordine se concentrează asupra unei sobe pe gaz din locuință, de la care se presupune că a avut loc scurgerea de gaz.

Gazul acumulat în camera conaționalilor noștri a fost declanșat de simpla activare a unui dispozitiv electric, provocând explozia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Impactul exploziei a fost atât de puternic încât a dus la prăbușirea unui perete despărțitor și la deplasarea unui dulap, care a lovit un pensionar în vârstă de 66 de ani dintr-o cameră alăturată, provocându-i un traumatism cranian.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a evalua măsurile de siguranță necesare în astfel de cazuri.

Din fericire, butelia de gaz nu a fost implicată în explozie.