Explozie într-o casă din Italia, badantă română și bătrâna asistată grav rănite și în pericol de moarte

Dramaticul eveniment s-a petrecut în dimineața acestei zile de 6 mai 2021 în localitatea italiană Sovramonte din provincia Belluno, în Veneto, unde o clădire prefabricată a explodat.

În urma exploziei produse, o badantă de naționalitate română, în vârstă de 54 de ani și cu inițialele C.S., precum și bătrâna pe care o asista, Z.F. în vârstă de 98 de ani, au fost grav rănite.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit ziarul Il Gazzettino, totul s-a întâmplat în jurul orei 9:00 din această dimineață într-o locuință situată pe via Sorriva, la nr. 158, unde conaționala și pensionara pe care o îngrijea locuiau.

Din primele informații reiese că badanta ar fi aprins aragazul pentru a face cafea și atunci a avut loc explozia. Zgomotul puternic produs de deflagrație a speriat vecinii din zonă care au alertat imediat autoritățile.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au intervenit în scurt timp mai multe echipaje de pompieri, paramedici și carabinieri. Aceștia au găsit îngrijitoarea română de 54 de ani și bătrâna de 98 de ani cu arsuri grave și în pericol de moarte.

Conaționala noastră a fost internată în Spitalul pentru Arși din Padova, în timp ce pe bătrână medicii au internat-o în spitalul Civico din Feltre.