Face duș o dată pe săptămână și își spală hainele după ce le-a purtat 5 zile: „Așa economisesc mulți bani”

O femeie din Bexleyheath, Marea Britanie, a dezvăluit metodele sale neobișnuite de a economisi bani, care includ faptul de a face duș o dată pe săptămână și spălarea hainelor după ce le-a purtat timp de minim cinci zile.

Nikola Howard, în vârstă de 52 de ani, a spus că, deși aceste practici au ajutat-o să reducă semnificativ facturile la apă, a început să adopte acest stil de viață din cauza problemelor dermatologice.

„Am început să mă spăl mai rar din cauza dermatitei mele. Pielea mea este atât de sensibilă încât a devenit extrem de uscată, având probleme cu mătreața pe tot corpul. Cu toate acestea, am început să observ și beneficii financiare semnificative”, a declarat Howard pentru Daily Mail.

Nikola Howard. Sursa foto: Daily mail

Pe lângă aceste practici, Howard a menționat că folosește în mod limitat șampon, balsam și săpun, ceea ce i-a permis să economisească mai mulți bani.

„Trăiesc singură, așa că nu folosesc multă apă. Dețin o mașină de spălat de dimensiuni mari pe care o folosesc doar de două ori pe lună”, a adăugat ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, în bucătărie, ea recunoaște că folosește mașina de spălat vase, o dată la două zile, deoarece nu-i place să spele vasele manual.

Nikola Howard a subliniat că economiile nu se opresc doar la practicile casnice. Ea a mărturisit că își cumpără haine noi o dată la fiecare 18 luni și nu urmează tendințele modei.

„Am haine pe care le-am cumpărat cu 9 ani în urmă. Cumpăr doar ceea ce am nevoie și nu sunt genul care cheltuiește bani în mod nechibzuit pe haine”, a concluzionat ea.