„Făceam curățenie într-un restaurant din Italia, când mi-am descoperit marea pasiune.” Povestea româncei care a câștigat Chefi la cuțite

Cu ani în urmă, într-un restaurant din Italia unde lucra ca femeie de serviciu, Florica Boboi visa să devină o maestră în arta culinară și să prepare mâncăruri care să stârnească admirația clienților.

Astăzi, după ce a câștigat sezonul 10 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Florica este o bucătăreasă pasionată și mai are doar un pas de făcut pentru a-și îndeplini cel mai mare vis: inaugurarea propriului restaurant!

În timpul sezonului 10, Florica Boboi a pășit timid pe platoul „Chefi la Cuțite” și nici măcar ea nu credea în șansele sale de a câștiga.

Cu toate acestea, talentul, măiestria și pasiunea ei pentru gătit au fost remarcate.

„Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut odată ajunsă acolo, pe platou. Parcă visam! Îmi era frică de absolut tot. De jurizare, de faptul că poate nu le place ce gătesc”, a mărturisit femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Italia este locul unde a descoperit pentru prima oară dragostea pentru gastronomie:

„Pasiunea mea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie la un restaurant din Italia.

În gândul meu îmi ziceam: da’ oare eu de ce nu aș putea? Din preparatele pe care le făceam cel mai des la început erau pastele, pastele în tot felul de combinații”, a declarat Florica pentru fanatik.ro.

Acum, la ceva timp după ce a devenit campioana show-ului, Florica Boboi este în plină ascensiune și se pregătește să-și realizeze un alt vis mare.

Când a ajuns în platoul Chefi la Cuțite, mărturisea că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să își deschidă un restaurant în România. În schimb, în perioada următoare românca își va deschide propriul restaurant în Franța, unde s-a stabilit de o bună bucată de timp.

Nu renunță nici la visul de a-și deschide propria afacere și pe meleagurile natale.

„Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același. Visul acesta rămâne în picioare, doar că acum îmi voi deschide aici, la Paris, un restaurant. Pe 24 septembrie 2023 este marea inaugurare”, a mai spus Florica Boboi.