Facebook și Instagram inaccesibile de ore întregi pentru milioane de utilizatori din întreaga lume

Facebook va reveni în curând. Facebook este inaccesibil pentru întreținere în acest moment, dar ar trebui să puteți reveni online în câteva minute. Între timp, citiți mai multe despre motivul pentru care vedeți acest mesaj. Vă mulțumim pentru răbdarea avută în timp ce îmbunătățim site-ul”, este mesajul care apare în ultimele ore multor utilizatori care încearcă să acceseze pe Facebook.

Mii de persoane din întreaga lume se plâng de circa 3 ore că Facebook și Instagram nu mai funcționează, că nu pot accesa contul lor pe aceste platforme sau că nu pot publica nimic. Unii utilizatori au mai semnalat, de asemenea, că nu pot nici măcar să comenteze la postările publicate de prietenii lor pe Facebook sau să le distribuie.

„Nu funcționează nici în România, orașul Cluj-Napoca”, scrie un utilizator român, Cătălin Vasiloiu, pe site-ul downdetector.com.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

 

„Nu funcționeazăăăăăăăă (Facebook – n.r.), și WhatsApp are probleme, fotografiile nu le trimite”, se plânge Asia Casciaro din Italia.

 

 

 

„La Napoli nu merge, dacă intru pe Messenger îmi cere parola, o scriu și zice că e o eroare. Dacă încerc să las un comentariu la o postare, nu îl publică”, transmite și Marco, tot din Italia.

„Ne concentrăm pe rezolvarea problemei cât mai curând posibil”, li se răspunde între timp, de pe un cont oficial Facebook, utilizatorilor care se plâng că platforma nu funcționează.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înființata în 2004. Și această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.