Familie cu 22 de copii. La nașterea primului dintre ei mama avea numai 14 ani

Familia Radford, cunoscută în Marea Britanie pentru reality show-ul lor, „22 Kids and Counting” de pe Channel 5, continuă să fascineze publicul cu povestea lor unică și a devenit un simbol al unei familii numeroase și unite.

Sue și Noel Radford, părinții a 22 de copii, au împărtășit povestea lor fascinantă, care a captivat publicul pentru mai bine de un deceniu, relatează The Mirror.

1200-20240131131825 (6)

Sue, în vârstă de 48 de ani, și Noel, de 53 de ani, au apărut pentru prima dată pe micile ecrane în 2012, în emisiunea „15 Kids and Counting” de la Channel 4. De atunci, familia lor a continuat să crească, ajungând la impresionantul număr de 22 de copii, cu vârste între 3 și 34 de ani.

Povestea părinților începe din copilărie, când ambii au fost adoptați și au devenit prieteni. Primul lor copil a venit pe lume când Sue avea doar 14 ani, iar Noel 18. S-au căsătorit când Sue avea 17 ani, iar Noel 21, și de atunci familia lor a continuat să se mărească.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Christopher Radford, cel mai mare dintre copii, are 34 de ani și este deja părinte a trei copii. Urmează Sophie Broadley, de 30 de ani, cu trei copii, Chloe Radford, de 28 de ani, cu o fiică, Jack Radford, de 26 de ani, Daniel Radford, de 24 de ani, Luke Radford, de 23 de ani, și lista continuă până la cel mai mic membru al familiei, Heidie Radford, de doar 3 ani.

Familia a trecut și prin momente dificile. În 2014, Sue a născut un copil care, din nefericire, nu a supraviețuit.

Cuplul a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram, reflectând asupra acestei pierderi:

„Ne lipsești atât de mult și ne întrebăm adesea cum ai fi fost și ce ți-ar fi plăcut să faci. Vei fi mereu bătăile inimii noastre lipsă”, au transmis ei, conform Mirror.

În 2020, cuplul a decis să nu mai aibă alți copii, marcând sfârșitul unei perioade impresionante de creștere a familiei.

Povestea lor rămâne un exemplu de viață de familie plină de iubire și provocări, inspirând și fascinând publicul din întreaga lume.

@rotalianul