Familie de români din Italia, acuzată că a furat bijuterii de aur, victima unei înscenări din partea angajatorilor

Onoranze Funebri Alina

O familie de români a fost achitată de acuzația de furt în Italia după ce femeia la care lucrau și locuiau le-a înscenat furtul unor bijuterii și a altor obiecte de valoare. Decizii a fost luată de tribunalul din Lucca, conaționalii noștri denunțând-o apoi pe reclamantă pentru calomnie.

Povestea tristă a cuplului de români și a fiicei lor în vârstă de 19 ani a început în 2017 când un alt cuplu care locuia cu chirie într-o casă din localitatea Camaiore, provincia Lucca (Toscana), le-a subînchiriat casa de oaspeți cu promisiunea că vor plăti chiria și pentru ei în schimbul asigurării serviciilor domestice din partea acestora.

- Continuarea articolului după publicitate -

Conaționalii noștri au fost de bună credință și au acceptat condițiile, dar s-a dovedit că femeia avea intenții malefice și le-a înscenat un furt pentru a-i putea concedia ulterior pe motive disciplinare. Fiica celor doi păgubiți a fost însărcinată de către falsa victimă cu vinderea unor bijuterii și a altor bunuri de valoare într-un magazin din Viareggio, pentru că aceasta avea nevoie de bani. Aceeași femeie a acuzat-o apoi pe tânăra de origine română de furtul obiectelor prețioase și vinderea acestora în scopul păstrării banilor obținuți.

Familia de români a fost apărată în instanță de avocata Daniela Forti, care a reușit să arate adevărul în timpul procesului, demonstrând că femeia și concubinul său (cei care s-au oferit să îi găzduiască pe românii noștri) aveau probleme cu banii de ani de zile și nu-și plăteau nici măcar chiria, motiv pentru care au pus-o pe fiica acestora să vândă bunurile de valoare. După ce au obținut banii, au căutat o modalitate prin care să-i îndepărteze pe conaționalii noștri, acuzându-i de furt. Din fericire, acuzațiile au fost respinse de Tribunalul din Lucca și familia a fost achitată.

Cazul a fost trimis apoi din nou Parchetului, iar cea care poza în victimă a fost acuzată de calomnie.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!