Familie de români implicată în Italia într-un tragic accident. O fată de 12 ani este în stare gravă

O fetiță de 12 ani, de naționalitate română, a fost transportată cu elicopterul la spital în stare gravă, în urma unui accident foarte grav soldat cu un mort și trei răniți. Tragedia în care a fost implicată o familie de români a avut loc în seara zilei de marți, 7 decembrie, pe șoseaua dintre Leini și Lombardore, informează Torino Today.

O familie de români cu domiciliul în Lombardore (localitate situată în zona metropolitană a orașului Torino, regiunea Piemont) se deplasa către localitatea respectivă la bordul unui autoturism Ford Ka.

Coliziunea a fost frontală și s-a produs între un Suzuki Wagon ce se deplasa spre Leini și care a intrat pe banda opusă de mers, ciocnindu-se cu mașina familiei de români. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul Suzuki s-a rostogolit pur și simplu peste balustradă, aproape dezintegrându-se.

Mașina bărbatului algerian decedat în accident. Foto: Torino Today

Fetița, care se afla pe bancheta din spate a mașinii cu care călătoreau cetățenii români, a fost transportată urgent cu elicopterul la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii încearcă să-i salveze viața. Tatăl, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spitalul Giovanni Bosco din Torino cu răni minore. Aflată la volan, mama, în vârstă de 46 de ani, a scăpat nevătămată.

Din nefericire, Sid Ahmed Kadiri, un algerian în vârstă de 27 de ani, rezident în Torino, a murit pe loc. El călătorea ca pasager în autoturismul care circula către Leini, la volanul căruia se afla o tânără italiană de 26 de ani, din Castellamonte, aceasta fiind transportată, de asemenea, la spitalul Giovanni Bosco cu răni minore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alături de echipajul sanitar de la 118, la locul accidentului au intervenit și pompierii din Caselle Torinese și Torino Stura, precum și elicopterul comandamentului provincial. Investigațiile privind dinamica accidentului încă sunt efectuate de carabinierii companiei Venaria Reale.

Aflat deja în centrul controverselor pentru numeroasele sale accidente adesea fatale, drumul respectiv a fost închis mai mult timp.