Fată româncă de 14 ani, dispărută fără urmă în Italia. Apelul disperat al tatălui: „Îmi e frică pentru fiica mea!”

Data de 25 iunie 2023 a fost ultima dată când Samuel Costan, un român în vârstă de 38 de ani care trăiește în Forlì (provincia italiană Forlì-Cesena din Emilia-Romagna) și-a văzut fiica de 14 ani, Ana Maria.

Dispariția ei a fost denunțată oficial la data de 29 iunie, iar de atunci niciun indiciu nu a mai apărut despre ea.

„Nu știu ce să mai fac. Am depus o plângere. Carabinierii îmi spun că o caută. Dar acum îmi e frică pentru fiica mea…”, a mărturisit tatăl român.

2023-07-11 11.16.20
Ana Maria, 14 ani, dispărută în Italia. Sursă foto: Il Resto del Carlino.

Reprezentat de avocatul Gianluca Betti, Samuel a făcut apel la forțele de ordine și a solicitat ajutor populației din Italia prin intermediul ziarului Il Resto del Carlino:

Vă rog, ajutați-mă să o găsesc pe Ana Maria!”, este strigătul disperat al tatălui.

Potrivit sursei citate, fata trăiește cu tatăl ei și cu bunicul patern, mama ei nefiind prezentă în peisaj.

Ana Maria a fost văzută ultima dată pe 25 iunie, când a cerut permisiunea tatălui său de a merge la o petrecere cu prietenii în localitatea Forlimpopoli.

Samuel a fost de acord, dar a aflat ulterior de la părinții altor copii că grupul a mers la mare, în casa unuia dintre ei din localitatea Cesenatico.

Grupul de prieteni s-a întors în Forlì la data de 29 iunie, într-o zi de joi. Anna Maria și-a luat la revedere de la prieteni, dar nu s-a mai întors acasă.

„Eram la muncă, dar la un moment dat cred că am văzut-o pe stradă… Nu știu… poate că a venit să-mi spună ceva… Nu sunt sigur că era ea, totuși…”, a declarat Samuel.

De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre Ana Maria. Telefonul ei este închis și niciunul dintre prietenii ei nu pare să știe ceva.

- Continuarea după publicitate -

„Au trecut 12 zile de când nu am mai vorbit cu fiica mea, mă simt rău, sunt îngrijorat”, a mărturisit Samuel.

Ultima dată când a fost văzută, Ana Maria purta o pereche de blugi scurți negri și un tricou alb. Între timp, este posibil ca fata să-și fi schimbat hainele.

Tânăra româncă nu a avut rezultate bune la școală anul acesta, așa că tatăl ei suspectează că ar putea fi supărată din acest motiv.

„Dar eu vreau doar să se întoarcă acasă. Cer ajutor”, a spus el.

- Continuarea după publicitate -

De asemenea, mai scrie ziarul italian, în luna iunie, Ana Maria a făcut o vizită neanunțată la Napoli cu câteva prietene fără a-i spune tatălui ei, dar s-a întors acasă după două zile.

DISTRIBUIE