Fata unor români plecați la muncă în Italia, dispărută fără urmă. Era rămasă în grija bunicii

Dispariție misterioasă în județul Tulcea, unde o adolescentă de clasa a VIII-a nu s-a mai întors de la școală. Părinții săi sunt plecați la muncă în Italia, iar fata era rămasă în grija bunicii, conform celor relatate de femeie la Acces Direct.

Din data de 30 mai, bunica Elena încearcă să afle ce s-a întâmplat cu nepoata ei, Ecaterina. Adolescenta, în clasa a VIII-a, a dispărut și de atunci nu s-a mai aflat nimic despre ea. Bunica se teme că nepoata sa ar putea fi în pericol.

Captură de ecran 2023-06-13 122600
Ecaterina împreună cu bunica sa. Sursa foto: Acces Direct

Elena și-a crescut singură nepoata după ce ambii părinți ai acesteia au părăsit-o în copilărie. Mama Ecaterinei a plecat în Italia când fata avea doar doi ani, iar relația cu tatăl său s-a deteriorat semnificativ de atunci. În prezent, și tatăl ar fi plecat tot în Italia.

Marți, 30 mai 2023, Ecaterina a plecat la școală și nu s-a mai întors. Bunica ia în calcul mai multe scenarii, deoarece adolescenta mai plecase de acasă anterior, fără să anunțe pe nimeni.

„Toată lumea are câte un zvon în cap. Unul mi-a spus că a fost luată cu o mașină, altul mi-a spus că e la București, căsătorită cu un bărbat de 45 de ani”, a declarat Elena pentru sursa citată. Anul trecut, nepoata sa a dispărut într-un mod similar, fiind găsită în Constanța.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bunica menționează că Ecaterina s-a schimbat radical în ultima perioadă. Dacă anterior îi povestea orice detaliu despre viața sa, adolescenta devenise recent mai retrasă. Elena presupune că fata ar fi cunoscut un băiat care o căuta mereu. „Se schimbase foarte mult, nu mai comunicam cum comunicam odată”, a mai adăugat bunica Elena.

„Mama avea doi copii din prima căsătorie. Băiatul meu a luat-o cu doi copii și a avut-o pe Ecaterina și nu s-au mai înțeles, iar mama a plecat în Italia, și tata tot în Italia e”, a mai spus femeia.

În prezent, eforturile de căutare a Ecaterinei continuă, în speranța de a găsi orice indiciu care să ajute la elucidarea acestei dispariții misterioase.

Distribuie acest articol