Femeie din Italia găsită mumificată în casă. Era moartă de patru ani

Trupul mumificat al unei femei italiene, născută în anul 1933, a fost găsit marți, 29 martie, în apartamentul său din Trieste, de către funcționarii INPS care i-au sunat la ușă. Neprimind niciun răspuns au chemat polițiștii cu ajutorul cărora au intrat în casă, iar în interiorul locuinței au găsit corpul fără viață al bătrânei. Era moartă de aproximativ patru ani, precizează Corriere della Sera.

După ce au sunat în zadar câteva minute la ușa apartamentului din centrul orașului Trieste, angajații INPS (Institutul Național de Protecție Socială), au devenit suspicioși și au alertat salvarea și poliția locală. Intrând în casă, descoperirea macabră: înăuntru se aflau cadavrul mumificat al proprietarei, care în acest an ar fi împlinit 89 de ani și cel al pisicii sale. Femeia ar fi murit cu ani în urmă. Cadavrul găsit era de fapt de nerecunoscut.

Bătrâna avea o soră, dar cu care era certată și nu mai aveau niciun fel de relații.

Starea de putrefacție a cadavrului era una avansată. Medicii au găsit alimente care au expirat în anul 2018, un detaliu care poate ajuta la stabilirea unei date aproximative a decesului.

O dramă a singurătății care nu este singulară în Italia. Cu mai puțin de două luni în urmă, o altă femeie, de 70 de ani, a fost găsită în locuința sa după doi ani de la deces. Marinella Beretta a murit singură, în casa ei din Como.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu mai avea rude și a fost descoperită după ce un vecin a semnalat că unii arbori din grădină sunt în pericol să se prăbușească. Medicii au stabilit că era moartă de cel puțin doi ani și a fost găsită singură, așezată pe un scaun.

Distribuie acest articol