Femeie din Italia, găsită legată și cu gura acoperită într-o criptă din cimitir

O femeie în vârstă de 70 de ani din Anzio, o localitate de lângă Roma, capitala Italiei, a fost găsită legată, cu gura acoperită cu scotch și închisă în cripta familiei sale din cimitir.

Conform Roma Today, victima a fost găsită de un angajat municipal în după-amiaza zilei de miercuri, 25 octombrie 2023, în cimitirul de pe via del Cimitero, situat pe coasta provinciei romane.

Cu mâinile legate și într-o stare de confuzie, femeia a fost eliberată de către angajatul municipal, care a sunat imediat la numărul de urgență 112, alertând forțele de ordine.

Agentii de poliție de la secția Anzio-Nettuno au intervenit apoi la fața locului pentru investigațiile de rigoare.

După ce a fost eliberată, femeia, care se afla în stare de șoc, a fost transportată cu o ambulanță la spitalul Riuniti din Anzio.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ea le-a relatat polițiștilor că a fost atacată și jefuită în timp ce se afla în capela familiei. Agresorul sau agresorii au legat-o, au acoperit-o la gură și au închis-o în mormânt, și i-au furat apoi mașina, marca Fiat 500, cu care au fugit de la fața locului.

Ancheta este în curs de desfășurare încă, iar polițiștii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a identifica potențialii suspecți.