O femeie din Italia a stat 4 zile cu cadavrul soțului în casă. Era atât de șocată încât nu a putut chema pe nimeni

Un bărbat italian, în vârstă de 63 de ani și care locuia în orașul italian Prato din provincia cu același nume situată în Toscana, a suferit un infarct în timp ce se afla în locuința sa și a decedat.

Soția bărbatului, aflată în stare de șoc după moarte acestuia, a stat timp de patru zile cu cadavrul său în casă, nefiind capabilă să solicite ajutorul nimănui.

Potrivit celor relatate de ziarul La Repubblica, cei care au chemat carabinierii, deranjați de mirosul cadavrului în fază de descompunere, au fost vecinii cuplului.

În același timp, fostul soț al femeii de 64 de ani, a solicitat și el intervenția forțelor de ordine, deoarece aceasta nu răspundea la telefon de câteva zile, ceea nu era un lucru obișnuit în rutina ei.

Odată pătrunși în locuința cuplului, situată pe via Marx din Prato, carabinierii au găsit-o pe soția victimei în baie, descriind-o ca fiind împietrită și incapabilă să reacționeze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al soțului ei, în schimb, se afla în dormitor, în stare de descompunere, mai precizează sursa citată.

Din primele informații reiese că femeia ar avea și probleme locomotorii. Ea a fost transferată apoi cu ambulanța la spitalul Santo Stefano din localitate pentru îngrijirile de rigoare.

Potrivit personalului medical intervenit la fața locului, soțul femeii ar fi suferit un infarct în urmă cu cel puțin patru zile.