Femeie moartă în timpul zborului cu avionul. Ceilalți pasageri au crezut că doarme

O femeie în vârstă de 73 de ani, pasageră într-un avion al companiei British Airways, a murit în timpul călătoriei de la Londra (Anglia) la Nisa (Franța). Ceilalți pasageri și însoțitorii de bord au crezut că doarme, relatează Daily mail.

Incidentul a avut loc pe zborul BA 348, decolat de pe Aeroportul Heathrow din Londra și care a aterizat la Nisa. Se presupune că femeia a suferit un atac de cord în timp ce avionul era în aer.

Pasagerii din apropierea femeii, pregătindu-se să coboare din avion la aterizare, și-au dat seama că persoana pe care o credeau adormită nu răspundea la stimuli.

Neliniștiți, au alertat rapid echipajul de bord, care a solicitat imediat intervenția serviciilor de urgență. Cu toate eforturile paramedicilor și pompierilor sosiți la fața locului, femeia a fost declarată decedată la ora 22:00, ora locală.

Reprezentanții aeroportului din Nisa au transmis într-un comunicat că femeia a suferit un atac de cord în timp ce avionul se afla în aer.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși unele surse media din Franța sugerează că victima ar fi de origine britanică, compania British Airways nu a dezvăluit naționalitatea pasagerei decedate:

Reprezentanții companiei au declarat:

„Din păcate, o pasageră a decedat pe un zbor de la Londra Heathrow către Nisa. Gândurile noastre sunt alături de familia sa, în aceste momente dificile. Nu putem furniza sau confirma alte detalii despre pasagera respectivă.”

Nu este prima dată când o astfel de tragedie are loc la bordul unei aeronave. În aprilie, o pasageră a companiei Jet2 a decedat pe un zbor din Tenerife către Manchester, avionul fiind nevoit să aterizeze de urgență la Newquay.

Totodată, în noiembrie anul trecut, un însoțitor de bord a decedat în urma unui atac de cord în timpul unui zbor din Bahrain către Paris.

În acest caz, aeronava a fost forțată să aterizeze de urgență în Erbil, în regiunea Kurdistan din Irak, pentru a primi asistență medicală, dar însoțitorul a fost declarat decedat la sosirea la spital.