O femeie a murit în urma unui grav accident rutier petrecut în Italia între o furgonetă românească și un TIR

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 04:30 din dimineața zilei de astăzi, 19 octombrie 2021, la kilometrul 407 de pe autostrada A4 din Italia, în dreptul localității Roncade din provincia Treviso, în Veneto.

Din primele informații reiese că o femeie, care călătorea la bordul unei furgonete înmatriculată în România, și-a pierdut viața pe loc, în timp ce șoferul autovehiculului a ajuns la spital în stare gravă.

Furgoneta înmatriculată în România care s-a izbit de TIR-ul sloven. Foto: veneziatoday.it

Potrivit publicației locale Venezia Today, furgoneta a tamponat un TIR înmatriculat în Slovenia, acesta din urmă fiind parcat într-o zonă de repaus de pe autostrada A4, în direcția spre Trieste.

În urma impactului, partea din față a autovehicului românesc a fost complet zdrobită, iar o femeie care se afla la bord a decedat

Furgoneta românească implicată în accident. Foto: veneziatoday.it

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor pentru a scoate trupul neînsuflețit al femeii din furgonetă, precum și pe șoferul mașinii, care a suferit răni foarte grave și a fost transportat de urgență la spital.

Șoferul TIR-ului, în schimb, nu a suferit răni, mai precizează sursa citată

Autoritățile nu au făcut publică încă identitatea victimei, dar publicația online tviweb.it scrie că aceasta ar fi de naționalitate română.

În ce privește motivul care a dus la această tragedie, anchetatorii presupun momentan că șoferul furgonetei a adormit la volan.

@rotalianul