Femeie română din Italia: nu reușește să trimită un pachet de la un oficiu poștal și amenință cu moartea pe cei din jur

O femeie de origine română, în vârstă de 60 de ani, rezidentă la Rimini, în Italia, a fost denunțată pentru amenințări deosebit de grave, după ce s-a prezentat la un oficiu poștal din localitate și nereușind să trimită un pachet, așa cum ar fi dorit, a amenințat cu moartea pe toți cei din jur.

Conaționala noastră, după cum relatează News Rimini, s-a prezentat în după amiaza zilei de marți, 21 august, la oficiul poștal din via Corso d’Augusto, la Rimini, cu intenția de a expedia un pachet. Funcționarii de la ghișeu au informat-o însă, că orarul pentru a face această operațiune se terminase și că femeia va trebui să revină a doua zi. Înfuriată, în mijlocul unei crize de nervi, românca a început să țipe la angajați, să arunce pe jos obiecte, foi, tot ce găsea la îndemână și să strige: „Vă iau gâtul la toți!”, „Vă aștept afară!”, „Vă omor, sunteți toți morți!” Uitându-se drept în ochii unei funcționare de la un ghișeu femeia i s-a adresat: „Te cunosc, tu locuiești aproape de casa mea, vei plăti pentru ce mi-ai făcut!”

În scandalul care s-a creat, românca mânioasă a rupt documentele din mâna unui băiat de 22 de ani din Bangladesh care încerca să o apere pe prietena sa. Aceasta din urmă, era lovită de conaționala noastră care îi reproșa că s-a băgat la rând în fața ei și de aceea ea nu a reușit să trimită pachetul.

O mașină de poliție a intervenit pe loc, dar femeia română a continuat cu amenințările și în fața agenților de ordine. A fost denunțată pentru tulburarea liniștii într-un loc public și pentru grave amenințări la adresa persoanelor prezente.