O femeie a scăpat de un viol în plină stradă după ce a tăiat cu dinții limba agresorului

O femeie în vârstă de 57 de ani a fost victima unei agresiuni sexuale duminică, 19 februarie 2023, în cartierul Saint-Jean din localitatea franceză Avignon. Agresiunea s-a petrecut în timp ce victima plimba câinele, relatează France Bleu.

Un bărbat de 30 de ani a sărit asupra ei, în jurul orei 4:00 din noaptea de sâmbătă spre duminică și a încercat să o violeze.

Din fericire însă, femeia a reușit să se elibereze de agresor după ce i-a mușcat limba atât de puternic încât i-a tăiat cu dinții o bucată din ea.

Potrivit informațiilor făcute publice de presa franceză, victima plimba câinele pe strada Diourbel din cartierul Saint-Jean în jurul orei 4 dimineața când un individ necunoscut a început să o urmărească.

În cele din urmă, bărbatul a ajuns în fața ei, a agresat-o sexual, a sărutat-o cu forța și a introdus mâna în pantalonii femeii. Cu toate acestea, victima s-a luptat și a mușcat limba agresorului, tăind complet vârful acesteia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma acestei agresiuni cumplite, bărbatul a fugit, în timp ce femeia a mers acasă și a luat cu ea proba materială – bucata de limbă tăiată.

Împreună cu fiul ei, ea a mers la secția de poliție, unde a înmânat bucata de limbă forțelor de ordine și a denunțat tentativa de viol.

Bărbatul a fost arestat în scurt timp, fiind găsit plin de sânge în apropiere de locul în care s-a petrecut agresiunea, mai precizează sursa citată.

În timpul interogatoriului, agresorul, un tunisian în vârstă de 30 de ani și fără permis de ședere, a oferit o cu totul altă versiune a evenimentelor. Conform celor spuse de el, femeia ar fi căzut sub farmecul lui și ar fi fost ea cea care l-ar fi atacat.

În cele din urmă, prefectura Vaucluse a emis împotriva sa o obligație de a părăsi teritoriul francez. El a fost prezentat unui judecător și urmează să fie judecat în cursul zilei de miercuri.

Distribuie acest articol