O femeie și-a încuiat iubitul într-o valiză, l-a filmat în timp ce plângea și l-a lăsat să moară

O femeie diabolică a fost trimisă recent în judecată acuzată fiind că și-a ucis iubitul, pe care l-a închis într-o valiză și l-a lăsat să moară sufocat.

Mai mult, susține acuzarea, inculpata l-a și filmat pe bărbat în timp ce acesta plângea și cerea ajutor pentru a fi salvat, relatează ziarul britanic The Independent.

Sarah Boone, în vârstă de 42 de ani, avea o relație amoroasă cu Jorge Torres Jr., de aceeași vârstă ca și ea.

Sarah Boone, 42 de ani, este acuzată că și-a ucis iubitul. Foto: Parchetul din Orange-Osceola, SUA

Într-o seară din luna februarie 2020, cei doi iubiți se aflau în casa femeii din Winter Park, o localitate din statul american Florida.

Conform primelor declarații făcute de Boone, ea și Torres s-au îmbătat în acea seară și au decis să se joace de-a v-ați ascunselea, iar bărbatul a intrat într-o valiză pentru a se ascunde de ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Torres a fost încuiat de iubita lui într-o valiză și lăsat să moară. Foto: Parchetul din Orange-Osceola, SUA

Femeia a mărturisit că l-a închis pe iubitul ei în valiză și apoi a mers în dormitorul ei pentru a se pune la somn, iar în dimineața următoare l-a găsit mort.

Boone a fost arestată însă și pusă sub acuzație de crimă după ce anchetatorii au descoperit două filmări pe telefonul ei care contraziceau complet cele mărturisite inițial.

În înregistrarea video, polițiștii americani au putut observa cum Torres plângea, striga după ajutor și spunea că nu poate respira în timp ce încerca să iasă din valiză.

Iubita lui, în schimb, râdea și spunea: „Asta e ceea ce simt eu când mă înșeli!”

Filmarea de două minute găsită pe telefonul inculpatei mai arată și că valiza era îndreptată cu fața în jos și ea striga: „Pentru tot ce mi-ai făcut! Du-te dracu’. Prostule”, conform celor relatate de Daily Mail.

Valiza în care bărbatul a fost încuiat. Foto: Parchetul din Orange-Osceola, SUA

„Nu pot respira, la naiba, serios”, a spus Torres.

„Da, asta faci când mă sufoci tu pe mine”, a replicat femeia. „E vina ta! Oh, asta e ceea ce simt când mă înșeli. Probabil ar trebui să taci naibii din gură”, a mai adăugat Boone.

O altă înregistrare video de pe telefonul femeii, cu o durată de numai 22 de secunde, arată valiza cu fața în sus și pe Torres cum strigă numele iubitei sale, mai precizează sursa citată.

După ce bărbatul de 42 de ani a decedat, Boone l-a sunat pe fostul ei soț, iar acesta a mers la ea acasă și i-a spus să sune la 911, numărul pentru urgențe din SUA.

„Iubitul meu este mort”, le-a spus ea polițiștilor la telefon.

„Eu și iubitul meu ne jucam aseară și l-am pus într-o valiză și ne jucam… un fel de v-ați ascunselea, și… eu am adormit și m-am trezit, iar el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat”, a mai spus ea la telefon.

Boone a declarat atunci că a presupus că bărbatul putea ieși singur din valiză și va veni lângă ea în pat.

Femeia le-a mai spus atunci anchetatorilor că nu-și amintea să fi filmat ea acele video, dar a observat că „arătau rău”.

În iunie 2018, cu doi ani înainte de această tragedie, Boone a fost arestată după ce a încercat să-l stranguleze pe Torres cu un cablu.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că iubita lui l-a cuprins cu mâinile de gât și că a încercat să-l stranguleze în timp ce el fugea de ea în urma unor certuri aprinse.

Boone a mai fost arestată și în trecut, după ce a încercat să-l stranguleze pe iubitul ei. Foto: Parchetul din Orange-Osceola, SUA

Bărbatul s-a salvat atunci lovind-o pe femeie, dar acel incident nu a dus la despărțirea celor doi, iar relația lor a continuat până în tragicul moment din februarie 2020.

Conform necrologului lui Jorge Torres Jr., acesta era tatăl a trei copii, în timp ce Boone are un copil din căsnicia precedentă.