Femeie ucisă în Italia de câinele fratelui său: „S-a ghemuit lângă ea de parcă ar fi fost prada lui”

O femeie de 53 de ani, numită Patrizia La Marca, a fost atacată și omorâtă de un rottweiler aparținând fratelui vitreg, în localitatea Soldano, din regiunea Liguria.

Vecinul care a sunat la serviciile de urgență a relatat că a auzit-o pe Patrizia cerând ajutor și urlând, iar când a ajuns la fața locului a văzut câinele care se așezase lângă ea, ca și cum ar fi fost prada sa.

„Am auzit-o gemând și cerând ajutor și am alergat repede să văd ce s-a întâmplat. Am ajuns la poartă, am deschis-o și am luat o mătură pe care am găsit-o la intrare.

În acel moment câinele s-a îndepărtat puțin, apoi s-a ghemuit lângă femeie de parcă ar fi fost prada lui. Nu l-am mai putut muta de acolo. Ea era într-o stare jalnică”, a povestit Claudio Sanga, vecinul care a încercat să intervină și a apelat la serviciile de urgență.

„Era conștientă, mi-a răspuns și am încercat să o țin trează. Ea gemea și eu între timp am sunat după ajutor. I-am spus să stea nemișcată”, a mai spus Claudio pentru Fanpage.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La sosirea serviciilor de urgență, Patrizia La Marca se afla într-o situație clinică gravă, acoperită de sânge din cauza mușcăturilor de la cap, brațe, piept și umeri.

Timp de două ore nimeni nu a putut interveni, deoarece câinele nu permitea nimănui să se apropie de ea. Ulterior, femeia a decedat din cauza rănilor suferite în urma atacului.

„Corpul a fost practic sfâșiat, o situație clinică foarte gravă, niciodată nu s-a mai văzut așa ceva”, a explicat personalul ASL intervenit la fața locului.

photo_2023-04-09_12-13-41
Patrizia La Marca, ucisă în Italia de câinele fratelui său. Sursa foto: Fanpage

Câinele a fost sedat și dus la Imperia, unde este în custodia autorităților judiciare, în timp ce Patrizia nu a putut fi salvată.

- Continuarea după publicitate -

Femeia era la domiciliul fratelui vitreg, Luigi La Marca, un sindicalist Uil cunoscut, care locuia în Ventimiglia, pentru a da de mâncare celor doi câini în timp ce fratele era în vacanță cu soția sa.

@rotalianul