Fermo: tânără română de 15 ani dispărută din data de 1 iulie 2017

O adolescentă română de numai 15 ani a dispărut în data de 1 iulie 2017 și de atunci nu se mai știe nimic de ea, anunță site-ul binecunoscutei emisiuni italiene „Chi L’ha Visto” dedicată persoanelor dispărute în Peninsulă.

Potrivit sursei citate, tânăra română, pe nume Anișoara Mihaela dar cunoscută de toți sub numele Anna, era rezidentă într-un centru comunitar pentru minori din localitatea Porto San Giorgio din provincia Fermo.

În data de 1 iulie a acestui an, în jurul orei 17:30, Anișoara se pare că a părăsit centrul pentru minori și din acea dată este de negăsit dar anunțul a fost publicat abia joi, 24 august 2017.

Tânăra noastră conațională are 15 ani, 1,60 metri înălțime, părul de culoare roșie, ochi albaștri iar ca semn particular are o aluniță neagră pe un umăr. Anna nu are la ea telefonul mobil și nici bani, se mai specifică în anunț.

Oricine are informații despre această tânără română este rugat să sune la carabinieri, la numărul 112, sau să contacteze emisiunea „Chi L’ha Visto” la numărul de telefon 068262.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anișoara Mihaela (Anna)

Sex: Feminin
Vârstă: 15 ani (la momentul dispariției)
Naționalitate: Română
Statură: 160 centimetri
Ochi: albaștri
Culoarea părului: roșu
Semne particulare: O aluniță pe umăr
Dispărută din: Porto San Giorgio (provincia Fermo)
Data dispariției: 1 iulie 2017
Data publicării: 24 august 2017

Distribuie acest articol