Ferrara: român de 37 de ani lovit de o mașină, moare în spital la scurt timp după internare

Un bărbat român în vârstă de 37 de ani, rezident în localitatea San Bartolomeo din provincia Ferrara, a decedat în această noapte la spitalul din Cona unde a fost internat de urgență după ce a fost lovit de o mașină.

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 3.00 din această dimineață de 1 octombrie 2017, pe via Imperiale din localitatea menționată mai sus. Conaționalul nostru petrecuse o seară cu prietenii într-un bar din fracțiunea Gallo și a decis să se întoarcă acasă pe jos dar această alegere i-a fost fatală.

În timp ce se îndrepta spre casă prin întunericul de pe via Imperiale, bărbatul a fost lovit puternic de un automobil, impactul provocându-i răni foarte grave. Șoferul automobilului s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță iar bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Anna din Cona. Din nefericire, toate încercările medicilor de a salva viața conaționalului nostru au fost în van iar bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost internat.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Ferrara pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc accidentul. La momentul accidentului nu erau prezenți martori, relatează ziarul online Estense.com.

Bărbatul român lasă în urma sa o soție îndurerată care locuia cu el în localitatea San Bartolomeo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol