Festival Italian în România, 27 mai – 15 iunie, promovarea produselor „Made in Italy”

Între 27 mai și 15 iunie are loc ediția cu numărul 11 a Festivalului Italian, serie de evenimente dedicate promovării produselor autentice made in Italy în România. Festivalul Italian este organizat ca în fiecare an de ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la București.

Iubitorii de frumos şi de bun gust sunt invitaţi cu această ocazie să facă o călătorie în lumea stilului de viaţă italian, de-a lungul căreia se îmbină gastronomia, moda, cosmetica și cultura.

Între 27 mai și 15 iunie va fi organizată săptămâna bucătăriei italiene în cadrul principalelor restaurante cu specific italian din București precum și în cadrul deli-shop-urilor italienești, ce vor oferi reduceri, vor organiza demonstrații culinare sau degustări de produse, săptămâna modei italiene pe perioada căreia mai multe magazine cu branduri italiene din Bucureşti vor promova stilul vestimentar „Made in Italy” prin oferte speciale. Din program vor face parte și numeroase evenimente culturale.

Pe lângă evenimentele dedicate publicului larg, în cadrul Festivalului Italian vor avea loc evenimente destinate profesioniştilor în domeniu şi societăţilor de profil. Pe 28 mai va fi organizată ediția 2019 a evenimentului „Italian Beauty & Care Day”, în cadrul căreia producătorii italieni vor prezenta profesioniștilor români din domeniul produselor de înfrumuseţare şi de îngrijire personală produse de înaltă calitate Made in Italy.