Fetița de 9 ani a unei românce din Italia a ajuns la spital după ce a căzut de la balcon

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00 de sâmbătă, 15 mai 2021, în localitatea Agrate Brianza din provincia Monza e Brianza, în Lombardia, unde o fetiță de 9 ani de origine română a căzut de la balconul locuinței sale, ajungând astfel la spital.

Potrivit publicației locale MB News, copila ar fi fost lăsată singură în casă de mama ei, o româncă în vârstă de 35 de ani, care a ieșit să facă unele cumpărături.

Micuța noastră conațională a rămas, așadar, să se joace de una singură și a ajuns pe balconul locuinței, situată la primul etaj al unei clădiri.

La un moment dat, fetița de 9 ani s-a aplecat peste balustrada balconului și a căzut în gol de la o înălțime de circa 3-4 metri.

În mod incredibil, minora a aterizat în picioare, în grădina de lângă clădirea în care locuiește, apoi s-a întins la pământ.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vecinii au sunat la 118 și au solicitat o ambulanță, iar fetița a fost transportată imediat la spitalul Giovanni III din Bergamo unde a fost internată cu o fractură la un picior, conform informațiilor făcute publice de forțele de ordine.

Din fericire, viața micuței nu este în pericol, dar mama ei riscă foarte probabil să fie anchetată pentru neglijență.