Fetiță română moartă în Italia de cancer la numai 2 anișori

Durere imensă pentru doi părinți români din Cambiago (Lombardia), fetița lor de numai 2 anișori, care suferea de cancer, a murit. Pentru repatrierea trupului neînsuflețit a fost organizată o strângere de fonduri, informează MB News.

Se numea Sara și locuia la Cambiago împreună cu părinții și cu cele două surioare ale sale. Lupta ei a început în luna octombrie a anului trecut, după ce unele teste au arătat prezența unei tumori extinse în tot corpul.

Elisabetta De Ambrosi și Maria Nigrone, două prietene ale familiei, au organizat imediat o strângere de fonduri intitulată „Tutti per Sara” (Toți pentru Sara) care să-i ajute pe părinții micuței cu cheltuielile necesare tratamentelor micuței.

Miercuri, 4 mai, la ora 14.30, în Biserica San Zenone din Cambiago prietenii familiei și toți cei care au cunoscut-o și-au putut lua adio de la Sara.

Acum, ultima dorință a familiei este să o însoțească în România unde vor avea loc funeraliile. Din acest motiv, strângerea de fonduri inițiată în lunile anterioare rămâne activă pentru a sprijini familia în susținerea costurilor de repatriere și înmormântare. Cine dorește poate dona AICI.

Mai jos, tristul anunț făcut de Elisabetta Ambrosi în grupul Facebook „Tutti per Sara”:

„Cu tristețe în suflet trebuie să vă spun că micuța Sara ne-a părăsit. A zburat în cer, a încetat să mai sufere. Rugăciunile noastre sunt acum pentru cei dragi ei.

Psalmii 147: 3 – El vindecă inimile zdrobite și leagă rănile.
Dumnezeu să le aducă mângâiere și să le dea multă putere.”