Fetiță română moartă în Italia de cancer la numai 2 anișori

Durere imensă pentru doi părinți români din Cambiago (Lombardia), fetița lor de numai 2 anișori, care suferea de cancer, a murit. Pentru repatrierea trupului neînsuflețit a fost organizată o strângere de fonduri, informează MB News.

Se numea Sara și locuia la Cambiago împreună cu părinții și cu cele două surioare ale sale. Lupta ei a început în luna octombrie a anului trecut, după ce unele teste au arătat prezența unei tumori extinse în tot corpul.

Elisabetta De Ambrosi și Maria Nigrone, două prietene ale familiei, au organizat imediat o strângere de fonduri intitulată „Tutti per Sara” (Toți pentru Sara) care să-i ajute pe părinții micuței cu cheltuielile necesare tratamentelor micuței.

Miercuri, 4 mai, la ora 14.30, în Biserica San Zenone din Cambiago prietenii familiei și toți cei care au cunoscut-o și-au putut lua adio de la Sara.

Acum, ultima dorință a familiei este să o însoțească în România unde vor avea loc funeraliile. Din acest motiv, strângerea de fonduri inițiată în lunile anterioare rămâne activă pentru a sprijini familia în susținerea costurilor de repatriere și înmormântare. Cine dorește poate dona AICI.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, tristul anunț făcut de Elisabetta Ambrosi în grupul Facebook „Tutti per Sara”:

„Cu tristețe în suflet trebuie să vă spun că micuța Sara ne-a părăsit. A zburat în cer, a încetat să mai sufere. Rugăciunile noastre sunt acum pentru cei dragi ei.

Psalmii 147: 3 – El vindecă inimile zdrobite și leagă rănile.
Dumnezeu să le aducă mângâiere și să le dea multă putere.”