O fetiță română de 7 ani din Italia ne explică de ce trebuie să stăm acasă pentru a împiedica răspândirea coronavirusului

Deborah Maria, o fetiță de numai 7 ani, le explică celor care trăiesc în Italia de ce trebuie să stea acasă, în caz că unii n-au înțeles încă.

„Ciao, sunt Deborah, am 7 ani și sufăr de AMS (Atrofie Musculară Spinală – n.r.). Când mă-mbolnăvesc, cu greu mai reușesc să respir”, explică fetița româncă într-un video publicat pe ziarul online InterNapoli.it.

Deborah Maria locuiește alături de părinții ei, doi cetățeni români, în localitatea Giugliano in Campania de lângă Napoli. În regiunea ei virusul a infectat deja 220 de persoane, conform celor mai recente date, dintre care 140 sunt chiar în provincia Napoli, unde locuiește această familie de români.

Pe bluzița ei, micuța româncă are desenat un curcubeu lângă care este scris „Andrà tutto bene (Totul va fi bine)” și este un desen făcut cu mânuța ei. Și chiar va fi totul bine, dacă stăm în casele noastre și urmăm dispozițiile date de autorități pentru a bloca răspândirea virusului. Dacă nu respectăm aceste măsuri însă și continuăm să intrăm în contact cu alte persoane, punem în pericol viața copiilor precum Deborah, care suferă de astfel de boli, dar și cea a altor persoane de toate vârstele.

„De când a apărut acest virus, eu și familia mea stăm în casă. Stai și tu acasă, astfel mă ajuți pe mine și te ajuți și pe tine însuți. Ciao, te pup!”, este rugămintea micuței noastre conaționale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

@rotalianul