Fetiță română de numai 3 ani moare în accident teribil cu mașina în care călătorea alături de părinții săi

Grav accident pe autostrada Brescia – Piacenza A21 la Ponzano di Leno, unde în jurul orelor 15.00 de astăzi, 1 octombrie 2017, un automobil la bordul căruia călătorea o familie de cetățeni români a ieșit de pe banda de mers intrând sub un camion care staționa într-o zonă de serviciu. Grav accidentați părinții, decedată pe loc fetița de numai 3 anișori. Se numea Maya iar investigatorii speră că nu a avut timp să își dea seama de ceea ce se întâmplă.

Conform primei reconstituiri, la volanul mașinii Mazda se afla tatăl fetiței de naționalitate română ca și restul familiei.

Imagine de la locul accidentului. Sursa: IlGiorno.it

În zona parcării de serviciu din Porzano di Leno, bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii din cauze necunoscute încă, intrând cu viteză sub un camion staționat regulamentar în zona de serviciu. Au fost solicitate imediat numerele 112 și 118, trei ambulanțe sosind imediat la locul accidentului. Mama fetiței a fost transportată cu elicopterul, care a aterizat pe autostradă închisă temporar de ofițerii de poliție din Montichiari, la Spitalul Civil din Brescia, fiind grav rănită. De asemenea, a fost internat și tatăl care a suferit răni mai ușoare.

Familia de români era rezidentă la Imperia în regiunea Liguria, Italia. Poliția anchetează dinamica accidentului, relatează ziarul Il Giorno.