Fiica femeii din Italia ținută moartă într-un cufăr din dormitor: „Nu aveam bani de înmormântare”

Mondragone, o mică localitate din provincia Caserta, a devenit scena unei descoperiri macabre după ce cadavrul unei femei de 77 de ani, Concetta Infante, a fost găsit într-un cufăr din dormitorul său.

Descoperirea a avut loc în seara târzie a zilei de 9 decembrie, iar pensionara era moartă de cel puțin o lună.

Fiica în vârstă de 40 de ani, care locuia împreună cu mama sa, este acum sub investigație. Ea este cercetată sub acuzația de ascundere de cadavru.

Fiica a declarat că moartea mamei sale a fost rezultatul unui accident casnic. Potrivit relatărilor sale, Concetta ar fi decedat în urma unei căzături, moment în care s-a lovit puternic la cap.

Lipsită de resurse financiare pentru a organiza funeraliile, fiica a ales să așeze trupul neînsuflețit al mamei în cufărul respectiv, pe care l-a sigilat cu bandă adezivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu am avut bani pentru înmormântare”, a declarat ea autorităților.

Descoperirea a fost făcută de cealaltă fiică a Concettei, care locuiește în Abruzzo, și nu de fiul pensionarei, așa cum s-a vehiculat inițial.

Fiica din Abruzzo, îngrijorată că nu reușea să o contacteze pe mama sa de ceva timp, a revenit la locuința acesteia. Sora ei îi trimitea doar mesaje text prin care o asigura că mama ei era bine, dar nu putea vorbi.

Intrată în apartamentul de pe via Razzino, femeia a observat cufărul sigilat cu bandă adezivă. L-a deschis și a găsit corpul mamei sale, aflat într-o stare avansată de descompunere.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestei tragedii. În acest moment, ipoteza principală este că fiica a ascuns cadavrul pentru a încasa pensia mamei decedate.

Rezultatele autopsiei vor determina dacă pensionara a fost ucisă sau a fost victima unui accident casnic, așa cum a declarat fiica sa.