Fiica lui Gheorghe Dincă acuzată de doi italieni că le-ar fi propus „să le facă rost de fete”

Fiica lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de moartea a două adolescente românce, este și ea în vizorul anchetatorilor. Despre umbrele din prezentul și trecutul acesteia a scris ziarul Adevărul.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână. L-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care s-a întors în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea din România a italianului.

Fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns după moartea italianului Giorgio Albiero administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad.

Nicolae Cilan, un om de afaceri arădean care face business cu cafea şi aparate de cafea şi care susţine că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul fostului său partener de afaceri italian, Giorgio Albiero, susţine că italienii Vittorio Golo şi Francesco Velar sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

Nicoale Cilan susţine că fiica lui Gheorghe Dincă nu este străină nici de afacerea ilegală cu muniţie prin care Giorgio Albiero aducea în ţară, ilegal, mii de cartuşe de vânătoare pe care le vindea ulterior, la negru, italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul Artemis Montana. În acest caz a fost deschis şi un dosar penal, cu ocazia căruia Giorgio Albiero a fost supus unei percheziţii, fiind descoperite mii de cartuşe de vânătoare deţinute ilegal. În februarie, Giorgio Albiero a murit, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au clasat dosarul. Au deschis însă o acţiune în instanţă pentru confiscarea a mii de cartuşe ridicate de la Giorgio Albiero. Judecătorii au dispus confiscarea cartuşelor de vânătoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai multe dezvăluiri se pot citi pe adevarul.ro.

Fiica lui Gheorghe Dincă (stânga) și Giorgio Albieri (dreapta). Foto: Adevarul