Fiica unei românce din Italia, ucisă cu brutalitate de tatăl patroanei pentru care lucra. Bărbatul a folosit o drujbă

O femeie din Italia este zguduită de o tragedie îngrozitoare după ce fiica sa, în vârstă de numai 25 de ani și care era gravidă în patru luni, a fost ucisă în mod brutal.

ioana-beatrice
Ioana, 25 de ani, ucisă de tatăl proprietarei magazinului în care lucra. Sursă foto: wowbiz.ro.

Crima s-a petrecut în dimineața zilei de joi, 7 decembrie 2023, când victima, care se numea Ioana Beatrice și era angajată la un magazin alimentar în complexul comercial Postăvaru din Sectorul 3, București, a fost atacată de tatăl patroanei pentru care lucra.

Atacatorul, în vârstă de 72 de ani și, totodată, proprietarul complexului în care este situat magazinul, o acuza pe tânără că a furat de la locul de muncă și, în urma unui conflict, acesta a ucis-o cu o drujbă.

Conform informațiilor făcute publice de polițiști, citați de Știrile Pro TV, tânăra a sosit la locul de muncă în jurul orei 7:00.

Tatăl patroanei, Paul Bușe, care a declarat că este convins de faptul că vânzătoarea fura din magazinul fiicei sale, ar fi confruntat-o, iar situația ar fi escaladat rapid.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
paul-buse
Paul Bușe, 72 de ani, cel care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani. Sursă foto: wowbiz.ro.

„Extraordinară! Deosebită și nu cred că ar fi furat din gestiune niciodată. Știu că era bucuroasă tot timpul zâmbea.

Familia ei e în Italia. Părinții ei, mama ei. Cred că o să vină și ei. M-a șocat”, a declarat pentru sursa citată o femeie care cunoștea victima.

La aproximativ două ore după atac, bărbatul s-a predat la Secția 12 de Poliție și a mărturisit crima.

O fostă angajată a descris atacatorul ca fiind, în general, un om normal, care se enerva doar când lucrurile nu-i mergeau bine.

La fața locului, intervenția medicală a fost din păcate prea târzie pentru a salva viața tinerei Ioana.

Scenele de la locul crimei includeau, pe lângă corpul neînsuflețit al fetei, și o drujbă.

„Prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei”, au declarat polițiștii.

Ancheta a relevat detalii tulburătoare, inclusiv mărturii conform cărora fata ar fi fost fost forțată de bărbat în trecut să întrețină raporturi intime cu acesta în garsoniera lui.

Procurorii au confirmat că moartea a fost una violentă și faptele s-au petrecut în numai 9 minute.

Mama și sora victimei, revenite din Italia, sunt devastate și nu pot înțelege motivele din spatele acestui act barbar.

„«Ce faci mami? Uite, ce să fac? Mâine sunt liberă, vreau să fac și eu bradul», mi-a spus, «vreau să mă duc să cumpăr niște botoșei să pun și eu în brad de bebelușl»”, a relatat mama Ioanei, Mihaela Ghibirdic, despre ultima convorbire pe care a avut-o cu fiica ei, chiar cu o oră înainte de crimă.

mama-lui-beatrice
Mihaela Ghibirdic, mama victimei. Sursă foto: wowbiz.ro.

„De câte ori vorbeam îmi zicea: «hai, că a venit șeful! Hai, că am treabă!». Nu-i lipsea nimic. Absolut nimic!

Avea casă aici. Avea soț. Avea tot. Era și însărcinată. Și să îmi omoare copilul un boșorog de 72 de ani… pentru ce? Cred că e altceva la mijloc și nu o să rămână așa”, a mai adăugat Mihaela

„A venit cu cuțitul. Știa ce are de făcut, ce voia să facă, că a blocat-o înăuntru. Cred că o fi încercat să se dea la ea sau să facă ce vrea. Ea nu a vrut și el a luat cuțitul, ce a găsit acolo, că alt motiv nu ar avea”, a precizat și Daniela Ghibirdic, mătușa fetei ucise.

Mama Ioanei a respins categoric acuzațiile de furt aduse fiicei sale, subliniind că aceasta nu ducea lipsă de nimic.

Unii membri ai familiei suspectează că motivul real din spatele atacului ar fi fost avansurile din partea agresorului care au fost respinse de Ioana .

În urma crimei, bărbatul este acum investigat pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Detalii suplimentare sunt așteptate pe măsură ce ancheta avansează. Între timp, familia îndurerată a tinerei ucise caută acum răspunsuri și dreptate pentru pierderea tragică a Ioanei.

Fiica criminalului, Clementina Bușe, cea pentru care tânăra de 25 de ani lucra, a participat și ea la cercetări, dar a refuzat să dea explicații.