Firenze: Un român cere intervenția ambulanței dar are parte de o surpriză, medicul este chiar cel pe care îl prădase câteva luni în urmă

Un cetățean român din Firenze a solicitat intervenția ambulanței dar a avut parte de o surpriză neplăcută când a fost recunoscut de către unul dintre lucrătorii sanitari care ajunsese la fața locului, ca fiind drept hoțul care îl prădase câteva luni de zile în urmă.

Bărbatul român în vârstă de 29 de ani, a cerut noaptea trecută la numărul 118 intervenția ambulanței spunând că a suferit o agresiune, în Via Baracca, dar, la sosirea acesteia, a fost recunoscut de către medicul prezent ca fiind unul dintre cei doi care l-au prădat în octombrie anul trecut. Italianul declară că în toamna trecută, doi indivizi au intrat peste el în mașina personală în timp ce era parcat și amenințându-l, i-au luat banii și obiectele de valoare pe care le avea asupra sa. Unul dintre cei doi agresori era chiar bărbatul român care acum chemase în ajutor ambulanța!

Românul de 29 de ani a fost denunțat.

Noaptea trecută era în stare de ebrietate iar când lucrătorii sanitari au sosit la fața locului dând curs apelului său, a spus că a fost bătut de către patru străini. Deși nu arăta semne de violență, a fost dus la camera de urgență pentru investigații, informează Firenze Post.