Fiul unei românce din Italia constrâns de tatăl său să-și facă temele înconjurat de schelete și cranii

Un italian în vârstă de 57 de ani l-a făcut pe băiatul său de 8 ani să își facă temele înconjurat în camera sa de schelete și cranii. În cazul unor note proaste băiatul era terorizat și chiar se temea că tatăl său l-ar putea ucide. Mama, o femeie de naționalitate română, a apelat la serviciile sociale.

Un copil de numai 8 ani înconjurat de cranii, demoni, schelete, își făcea temele într-un mediu sinistru, plin cu obiecte înfricoșătoare și evocator de practici ezoterice de care italianul era pasionat.

Tatăl a recurs la aceste mijloace pentru a-i arăta copilului ce pedeapsă riscă în cazul în care ia note mici la școală, relatează Corriere della Sera. Nu știm de cine îi era cel mai frică băiatului, de schelete sau de cel care îi era tată, pentru că acum, după ce mama lui a reușit să-l scoată din acel iad, spune că se temea ca tatăl său să nu-l omoare.

Mama a încercat în mai multe rânduri să îl ia pe copil și să plece, dar a fost legată de pat și bătută de partenerul ei de fiecare dată când a protestat față de cruzimile la care a fost supus copilul.

Femeia a reușit în cele din urmă să fugă împreună cu băiatul și a cerut ajutor serviciilor sociale, apoi s-a constituit parte civilă în proces.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru că l-a obligat pe băiat să trăiască în condiții de frică și stres, judecătorul l-a condamnat pe tatăl său, un muncitor originar din Calabria, dar care locuia la Roma, la trei ani de închisoare, sub acuzația de rele tratamente în familie și amenințări agravate. Bărbatul a fost decăzut din drepturile părintești.

Distribuie acest articol