Florentin și Aurelian, frații români uciși în Italia de furia naturii dezlănțuite

Tristețe fără margini în familia celor doi frați români uciși în Italia de un arbore sub care se adăposteau de furtuna ce se abătuse în timp ce se aflau la pescuit împreună cu un prieten. O familie întreagă unită și distrusă de durere pentru pierderea bruscă a lui Florentin și Aurelian Marian Bejan, ambii căsătoriți și cu copii care îi așteptau acasă.

Florentin și Aurelian, în vârstă de 48 și respectiv 42 de ani, erau pasionați de pescuit și sâmbătă, 11 mai, se aflau pe malurile fluviului Oglio, la o partidă de pescuit între localitățile Urago d’Oglio și Pontoglio, când au fost surprinși de o furtună năprasnică. Au căutat adăpost sub un arbore și nicio secundă nu s-au gândit că acesta se va transforma în arma care le va lua viața.

- Continuarea după publicitate -

Împreună cu ei se afla și un alt prieten care a asistat neputincios la scena în care frații români erau loviți și târâți de tulpina grea și ramurile lungi ale copacului prăbușit peste ei, sub puterea vântului și a ploii. Personalul medical de pe ambulanța sosită la locul incidentului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva, cei doi și-au pierdut viața pe malul râului unde veniseră pentru a găsi un pic de liniște și relaxare. „S-a întâmplat totul în câteva secunde, s-a auzit un zgomot puternic, ca un cutremur…”, a povestit îngrozit prietenul victimelor.

Frații Bejan trăiau în provincia Brescia din anul 2003. Aurelian, în vârstă de 42 de ani, locuia în via Kolbe din Borgosatollo și lucra ca magazionier și barman la Brescia. Lasă în urma sa o soție cu grave probleme de sănătate. Fratele său mai mare, Marian Florentin Bejan, în vârstă de 48 de ani, rezident în orașul San Polo, era angajat la Ikea.

Locul unde cei doi frați români aflați la pescuit și-au pierdut viața. Foto: Marco Ortogni

Înmormântarea celor doi frați români uniți sub același destin tragic va avea loc miercuri după-amiază, 15 mai, în biserica ortodoxă din Sanpolino.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI