Sfârșitul dramatic al lui Florin Chirănuș, 18 ani, ucis de un tren în Italia

Florin Chirănuș este tânărul în vârstă de 18 ani care ieri dimineață, în jurul orei 8:00 a fost târât și ucis de tren la intrarea în gara Ventimiglia, din provincia Imperia în Liguria, informează Fan Page.

Se presupune că Florin trecea peste șinele de tren cu intenția să evite un drum mai lung și nu a observat sosirea garniturii de tren regionale care face legătura dintre Genova și Ventimiglia. Trenul l-a lovit, l-a târât și l-a ucis sub pasajul din Nervia.

Alarma a fost dată la puțin după ora 8:00 de către mecanicul de locomotivă care a anunțat că a fost lovită o persoană și a alertat personalul medical de la 118. La fața locului s-a prezentat un echipaj sanitar care a putut doar să constate decesului lui Florin. Poliția feroviară cu ajutorul tehnicienilor Rfi a declanșat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragicul accident. S-au vizionat imagini ale camerelor video de supraveghere, dar, din păcate, acestea nu acopereau zona respectivă.

Autoritățile declară că după rezultatele primelor cercetări sinuciderea pare complet exclusă, toate dovezile par să confirme ipoteza morții accidentale. De ce trecea Florin tocmai prin acel punct șinele de cale ferate, nu se știe încă. Probabil voia să scurteze drumul, traversând calea ferată fără să mai folosească pasajul aerian și nu a auzit când s-a apropiat trenul care i-a luat viața.

Jos, la pământ, a fost găsit rucsacul său negru, care conținea câteva obiecte personale: o pereche de chei, smartphone-ul său și câțiva biscuiți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un cer înstelat este imaginea pe care Florin Chirănuș a ales-o pentru profilul său Facebook. Un cer pe a cărui boltă ieri s-a mai adăugat o stea. O stea care pentru părinții, rudele și prietenii săi, va străluci de-acum în mod deosebit!