Bărbat român dispărut în Italia. Fără telefon mobil și cu doar 10 euro în portofel

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani este dat dispărut în Italia. Florin Botăncei a dispărut marți, 30 iunie, la Catania, în timp ce se îndrepta spre gara orașului. Era fără telefonul mobil, iar în portofel avea doar 10 euro, ne-a spus sora bărbatului.

Florin lucrează din luna februarie la o fermă agricolă din Scordia (Sicilia), iar pe 30 iunie a mers în oraș, în Catania, pentru a-și lua codul fiscal de la Agenzia delle Entrate, un fel de cod numeric personal care ajută la identificarea persoanelor și care este necesar la încheierea unui contract de muncă pe teritoriul Italiei.

La Catania a vizitat-o pe Georgeta, sora lui mai mare, care ne-a povestit:

„A venit de la Scordia de dimineață ca să-și ia codul fiscal, am mâncat la prânz împreună și în jur de ora 17:00 a ieșit din casă ca să ajungă la gara din oraș, din Catania, unde urma să îl aștepte cineva cu mașina ca să-l ducă la ferma unde lucra”, ne-a spus Georgeta la telefon.

Florin nu a ajuns la Scordia, ci a dispărut fără urmă:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Efectiv l-a înghițit pământul, nu a ajuns nici măcar până la gară, persoana cu care trebuia să se întoarcă la fermă mi-a spus că fratele meu nu s-a prezentat la întâlnire. Problema este că Florin și-a uitat telefonul la mine acasă, e plecat fără telefon, iar la el avea doar 10 euro”, ne-a mai povestit sora bărbatului.

Georgeta a depus o plângere la carabinieri cu privire la dispariția fratelui său și a trimis semnalmentele lui Florin la emisiunea „Chi l’ha visto”:

„Patronul lui mi-a cerut să nu spun că fratele meu lucra la el – adaugă sora bărbatului – pentru că nu avea contract de muncă, abia acum trebuia să-i facă. Cu perioada asta de pandemie Florin nu își putuse scoate codul fiscal și de aceea nu-i făcuse încă un contract.”

Bărbatul, așa cum ne-a declarat sora sa, nu avea simptome de depresie și nici nu a dat vreun semn că ar avea alte probleme: 

„Îl cunosc foarte bine, practic eu l-am crescut. L-am ajutat de nenumărate ori, avea foarte mare încredere în mine, dacă ar fi avut ceva pe suflet sau dacă ar fi fost îngrijorat de ceva anume mi-ar fi spus. Dar absolut nimic din comportamentul său nu m-a lăsat să înțeleg că s-ar întâmpla ceva cu dânsul, este foarte ciudată dispariția sa și sper să îl găsesc sănătos și cât mai repede”, ne-a mărturisit Georgeta.

Florin Botăncei, 43 de ani, dispărut în data de 30 iunie la Catania, în sudul Italiei

În momentul dispariției Florin Botăncei era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou negru și avea o șapcă albă. Cine l-a văzut și poate da relații este rugat să sune la carabinieri (telefon: 112) sau să ne contacteze printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la adresa de email: contact@rotalianul.com.

Distribuie acest articol