Foggia: bărbat român găsit mort pe stradă lângă o mașină răsturnată. Șoferul a fugit de la fața locului pe picioare

Imagine de la locul accidentului. Sursa: Voce di Foggia/Facebook

Un cetățean român, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit mort lângă o mașină răsturnată și abandonată, în seara zilei de vineri, 22 decembrie 2017, în via Sprecacenere din localitatea Foggia.

Tragedia se pare că a avut loc în jurul orei 19.00 de ieri seară, într-o zonă care de obicei nu este luminată iar dintr-o primă reconstituire a faptelor reiese că bărbatul român mergea pe marginea străzii când ar fi fost lovit din plin de un automobil marca Citroen Saxa.

Conaționalul nostru se pare că a murit pe loc iar corpul său a fost găsit la circa 10 metri distanță de mașina care l-a ucis, mașină care a fost găsită răsturnată unde a avut loc tragedia. Șoferul de la volanul automobilului Citroen se pare că a fugit apoi pe picioare de la locul accidentului, făcându-și pierdută urma, scrie ziarul La Repubblica.

Corpul bărbatului român a fost observat de niște trecători, care au alertat imediat autoritățile și medicii dar încercările personalului medical de pe ambulanță de a-l resuscita pe conaționalul nostru au fost inutile. De asemenea, victima nu avea asupra sa documente iar identificarea sa a fost făcută abia în cursul acestei dimineți.

Ulterioare verificări ale autorităților au scos la iveală faptul că mașina care l-a ucis pe bărbatul român a fost furată în luna noiembrie din localitatea Lucera. Polițiștii au preluat amprentele de pe volanul mașinii pentru a încerca să descopere identitatea șoferului care a provocat această tragedie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI