Foggia: tânărul găsit mort pe linia de tren identificat de autorități ca fiind un român de 19 ani

Cadavrul unui tânăr a fost găsit în jurul orei 13.20 de duminică, 21 ianuarie 2018, pe linia de tren dintre Bari și Foggia și încă de la primele investigații se presupunea că trupul neînsuflețit ar fi al unui român de numai 19 ani care nu s-a mai întors acasă cu o seară înainte.

Confirmarea că victima este tânărul român dispărut a venit ieri, anunță ziarul Il Mattino di Foggia. Potrivit sursei citate, tânărul nostru conațional nu a mai ajuns acasă în seara zilei de sâmbătă iar părinții săi au alertat autoritățile în această privință.

Din nefericire, corpul fără viață al băiatului a fost găsit duminică pe linia de tren menționată mai sus și se pare că a fost ucis de tren în dreptul fracțiunii Borgo Incoronata din localitatea Foggia. Din primele informații reiese că mecanicul de pe locomotivă nu a observat că a trecut peste tânărul român, trupul conaționalului nostru fiind găsit ulterior.

Asupra cazului investighează autoritățile locale care până la această oră nu au făcut publice alte informații din cadrul anchetei și nu s-a specificat dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă.