A fost inaugurat Centrul CrystalDENT, cea mai mare clinică 100% românească din Italia

Sâmbătă, 10 octombrie, Dr. Mădălina Daniela Topor, Director Sanitar al centrului stomatologic românesc din Milano, CrystalDENT, a inaugurat noul sediu din via Marochetti 27. Inaugurarea a avut loc cu respectarea condițiilor și restricțiilor impuse de măsurile de prevenție Covid-19.

Mădălina Topor este liderul unei echipe de profesioniști români care oferă tratament și prevenție într-o singură clinică stomatologică. CrystalDENT a devenit un punct de reper pentru comunitatea românească din nordul Italiei, așa că extinderea clinicii a devenit inevitabilă.

Dr. Mădălina Topor, director sanitar CrystalDENT:

„Am ajuns în Italia în octombrie 2015 din dorința de a-mi continua studiile. Am urmat cursurile masterului în Ortodonție, iar concomitent am decis să profesez într-o clinică de renume din Milano, precum și într-un spital universitar, unde am cunoscut și am tratat mulți conaționali. În acea perioadă am înțeles că românii au nevoie de un medic stomatolog care să-i trateze cu respect și umanitate, așa că m-am decis să mă stabilesc în Peninsulă. De-a lungul timpului, am avut posibilitatea de a trata mulți pacienți români și am reușit să înțeleg problemele cu care se confruntă conaționalii noștri. În mod special prețurile exorbitante din cabinetele stomatologice italiene, dar și timpul limitat pe care îl au la dispoziție pentru a se trata în țara. Nici nu are rost să mai discutăm și despre comoditatea de a se exprima în limba maternă.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Noul sediu al clinicii CrystalDENT din via Marochetti – Milano. Foto: Cristiano Mielli

Mădălina Topor a căutat și a găsit, împreună cu echipa ei, o soluție pentru toate aceste probleme

CrystalDENT a dezvoltat o proprie metodă care include servicii de calitate la prețuri românești. Prima lor clinică a fost inaugurată în urmă cu doi ani, tot în Milano. Cu timpul însă, din fericire, numărul pacienților a crescut incredibil. Noul Centru nu doar că este mult mai spațios, cu 5 cabinete operative, dar s-a investit mult și în aparatură de ultimă generație precum TAC CBCT, scannere cu Fosfor, laser, 5 RX endorale, camere video intraorale, fișe medicale digitale, filtre anti-legionella și multe altele.

„Tratăm de la estetica dentară, chirurgie orală și parodontologie cu laser, aparate dentare clasice și invizibile, proteze dentare, până la tehnici avansate de implantologie precum reabilitarea întregii arcade cu o lucrare fixă pe doar 4 implanturi, tehnică pe care mulți o cunosc sub numele de All-on-4”, a menționat Mădălina Topor.

Nu doar clinica s-a extins în ultima perioadă, ci și echipa

Echipa este formată din 15 persoane și aproape toți sunt români. Recepție, administrație, director sanitar, medici, asistente.  În echipa CrystalDENT a intrat și un jurnalist cu o experiență de peste zece ani în comunicare.

Echipa CrystalDENT. Foto: Cristiano Mielli

Sergiu Balaban, vicedirector CrystalDENT:

„Îi cunosc de mult timp. Sunt unul dintre primii pacienți, chiar unul extrem de mulțumit. Sunt orgolios să fac acum parte din această echipă tânără și frumoasă despre care toată lumea vorbește numai de bine.  Cunosc foarte, foarte bine problemele comunităților de români din Italia, până la urmă acesta este și rolul meu în echipă. Și asta am făcut în toată cariera mea de jurnalist. Să ascult oamenii, să le înțeleg problemele și să fac ceva pentru a-i ajuta. Acum rolul meu este să înțeleg care sunt problemele pacientului și după evaluarea medicului să găsesc cea mai bună și ușoară modalitate de plată. Eu sunt legătura fizică și digitală între partea de recepție, cea sanitară, medicală și pacient. Suntem o clinică modernă, în care medicul se ocupă strict de partea sanitară, de exemplu nu negociază prețuri și nu răspunde la telefon pentru programări. Aici fiecare are rolul lui. Recepționista este recepționistă, asistenta este asistentă, medicul este medic. Asta înseamnă CrystalDENT. Și, că tot am vorbit de prețuri, aici vine vestea bună, încă un exemplu: implanturile la noi sunt mai ieftine decât la Timișoara sau București. Venim în întâmpinarea conaționalilor noștri cu prima consultație gratuită, prețuri speciale la toate tratamentele, precum și posibilitatea de a plăti în rate.”

Noul Centru CrystalDENT se află în Milano, via Marochetti 27.  Toate programările se pot face telefonic, de luni până sâmbătă, la numerele de telefon 0039/0236645072 și 0039/3272905566.

Distribuie acest articol